Consilierii locali din Medgidia, convocați la ședință

138
Consilierii locali din Medgidia, convocați  la ședință - consilieriilocalidinmedgidia2-1435075866.jpg

Articole de la același autor

Primarul Municipiului Medgidia, Marian Iordache, i-a convocat pe aleșii locali la o ședință ordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia, întrunire ce va avea loc, joi, 25 iunie, de la ora 17.00.

Pe ordinea de zi, se află mai multe proiecte de hotărâre, unul dintre acestea vizând aprobarea menținerii în anul fiscal 2016 a taxelor și impozitelor locale stabilite pentru anul fiscal 2015. Totodată, aleșii locali vor discuta despre aprobarea listei de priorități în vederea atribuirii în folosință gratuită a unor loturi de teren către tinerii sub 35 de ani pentru construirea de locuințe proprietate personală.

Pe ordinea de zi, se mai află proiectul prin care se solicită aprobarea vânzării, prin licitație publică, a imobilului ce aparține domeniului privat al satului Remus Opreanu, strada Târgului, nr. 6 cu destinația de locuință și aprobarea închirierii, prin licitație publică, a imobilului construcție și teren din Medgidia, strada Izvorului, nr. 2A.

Un alt proiect ce va fi aprobat este cel care face referire la regulamentul privind prestarea serviciilor și efectuarea lucrărilor în Cimitirul ortodox Medgidia de către agenții economici autorizați, proiect al cărui inițiator este consilierul local Dănuț Dumitru Cotârlă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6119 secunde