Consilierii locali din Medgidia au votat mai multe proiecte de interes local

203
1
Consilierii locali din Medgidia au votat mai multe proiecte de interes local - consilieriilocalidinmedgidia2-1396017725.jpg

Articole de la același autor

Aleșii locali ai municipiului Medgidia s-au reunit în ședința ordinară din luna martie, la eveniment fiind prezenți 17 din cei 19 consilieri locali care au luat în discuție toate cele 14 proiecte de hotărâri. Astfel, printre altele, consilierii locali au aprobat rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli pe anul 2014 și au votat suplimentarea bugetului de venituri și cheltuieli la secțiunea de funcționare cu suma de 468.000 lei. Tot în cadrul acestei ședințe s-a luat decizia de modificare a componenței Consiliului de Administrație al Școlii Gimnaziale "Constantin Brâncuși" Medgidia. Drept urmare, consilierul Nicolae Dicianu a fost numit reprezentant al Consiliului Local Municipal Medgidia în Consi-liului de Administrație al școlii, ca urmare a încetării de drept a mandatului de consilier local al fostei consiliere Monica Lenuța Nedelcu.
Aleșii locali au aprobat și proiectul "Educație artistică și culturală la Medgidia prin intermediul Taberei Internaționale de Pictură Lucian Grigorescu și a cheltuielilor legate de proiect. Potrivit reprezentanților Consiliului Local Medgidia, proiectul poate fi finanțat în proporție de 100% din fonduri nerambursabile oferite de Guvernul Norvegiei, însă, pentru a putea fi accesate fondurile, proiectul avea nevoie de votul aleșilor locali.
Totodată, în cadrul ședinței s-a mai votat și retragerea dreptului de folosință asupra unor loturi de teren și aprobarea atribuirii acestora în folosință gratuită pentru construirea de locuințe proprietate personală, tinerilor înscriși în lista de priorități aprobată, în condițiile Legii nr.15/2003. În urma neprezentării solicitanților în vederea punerii în posesie și a încheierii contractelor de comodat, trei loturi de teren au fost retrase de la persoanele care nu s-au prezentat și atribuite primelor persoane înscrise pe lista de priorități.


Comentează știrea

Smart guy
29 martie 2014
Idioti

Consilierii , primaru si cei care scriu despre fondurile norvegiene sunt habarnisti. Cititi condițiile de finanțare si veti constata ca acest proiect este încă o minciuna a dlui Iordache promovată de acest "ziar"

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9549 secunde