Consilierii locali, convocați la ședință de primarul Făgădău

316
1
Consilierii locali, convocați la ședință de primarul Făgădău - sedintaconsiliullocal19-1474816182.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Local al Municipiului Constanța se va reuni în ședință ordinară, vineri, 30 septembrie, ora 11.00, în sala "Remus Opreanu" a Consiliului Județean Constanța, convocarea fiind făcută de edilul Decebal Făgădău. 


Pe ordinea de zi, se află 27 de proiecte. Printre altele, se va aproba procesul verbal al ședinței Consiliului Local al municipiului Constanța din data de 31 august 2016. Totodată, va avea loc depunerea jurământului de către consilierul Cristian Mihăilescu. În plus, pe ordinea de zi se află și proiectul de hotărâre privind modi-ficarea anexei nr. 5 la HCL nr. 201/2016 privind constituirea Comisiilor permanente de specialitate ale Consiliului Local al municipiului Constanța. De asemenea, aleșii vor aproba rectificarea bugetului municipal pe anul 2016 și vor stabili acordarea facilităților la transportul urban de călători în municipiul Constanța unor categorii de pensionari, ca măsură de protecție socială. În plus, se va completa garanția necesară RATC în ve-derea eșalonării la plată a datoriilor către bugetul de stat.


Comentează știrea

Bordean
24 februarie 2017
bani

Aici ai o echipa senzationala!Totul depinde de alegerea ta!Cel mai profitabil comision pentru tine.Nu avem concurenta!Oportunitate foarte serioasa.Neobisnuit! Faci bani cu cel mai bun subiect de film!Avem o dorinta: Hollywood!Si tu poti reusi alaturi de noi!Fii propriul tau sef! solicita acum detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4503 secunde