Consilierii locali, convocați la ședință de primarul Decebal Făgădău. Ce proiecte se vor discuta

735
2
Consilierii locali, convocați la ședință de primarul Decebal Făgădău. Ce proiecte se vor discuta - fondsedintaconsiliullocal7-1511369281.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali se reunesc, luni, 27 noiembrie, de la ora 12.00, în cadrul unei ședințe ordinare. Întâlnirea va avea loc în sala "Remus Opreanu" a Consiliului Județean Constanța. Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte de hotărâri, printre care și cea privind validarea în funcția de consilier local a lui Liviu Merdinian, de la PSD, în locul lui Mircea Dobre, al cărui loc a fost declarat vacant la ultima ședință pe motive de incompatibilitate. 


Alte proiecte mai vizează rectificarea bugetului local pe anul 2017 și aprobarea execuției bugetului local pe trimestrul III pe anul 2017. Un alt proiect face referire la aprobarea transformării Regiei Autonome Transport în Comun Constanța în societate funcționând în baza Legii nr. 31/1990 a societăților și a reorganizării activității acesteia. De asemenea, aleșii vor trebui să spună dacă sunt sau nu de acord cu aderarea municipiului Constanța la Asociația Localităților și Zonelor Istorice și de Artă din România și plata cotizației anuale aferente. În plus, vor aproba cuantumul cotizației anuale aferente calității Municipiului Constanța de membru al Asociației Municipiilor din România. Totodată, se va constitui comisia pentru negocierea/renegocierea chiriilor spațiilor în care funcționează cluburile pentru pensionari.


În ceea ce privește Muzeul de Artă Populară Constanța, consilierii locali vor aproba caietul de obiective, dar și rezultatul evaluării finale a managementului acestei instituții.


Tot în cadrul ședinței de luni urmează să se aprobe documentația de avizare a lucrărilor de intervenții și indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea, modernizarea și mansardarea mai multor creșe din Constanța. Astfel, pe listă se află Creșa nr. 1,
str. Adamclisi nr. 1, Creșa nr. 2, aleea Mălinului nr. 4, Creșa nr.5, aleea Mimozelor nr. 4. 


Alte proiecte aflate pe ordinea de zi fac referire la aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru zona delimitată de str. Calafatului, Șoseaua din Vii și str. Mitropolit Veniamin Costache și a PUZ - reglementare teren situat în str. I.L. Caragiale nr. 47A, în baza sentinței civile nr. 3219/2013. 


Alte proiecte vizează atribuirea unor nume noi la două străzi din Constanța. Drept urmare, ar urma să fie atribuită denumirea "strada sublocotenent Marius Daniel Fripis" circulației publice carosabile delimitată de strada Fântânele și strada Mareșal Alexandru Averescu și "strada compozitor Dumitru Lupu" circulației publice carosabile paralelă cu strada actor Jean Constantin și cu strada actor Toma Caragiu. În plus, se intenționează și schimbarea denumirii circulației publice carosabile situată în cartierul Palazu Mare din "fundătura Năvodului" în "strada Moskopole". 


În cadrul ședinței ordinare, consilierii locali vor mai lua în discuție și proiectul de hotărâre privind trecerea din domeniul public în domeniul privat al municipiului Constanța a unor construcții aflate în administrarea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, situate în municipiul Constanța, bd. Ferdinand nr. 100, în vederea scoaterii din funcțiune, casării și demolării. 


În ceea ce privește Consiliul de Administrație al RATC Constanța, aleșii vor trebui să voteze dacă sunt de acord ca Gheorghe Ungureanu să ocupe funcția de membru în această structură.


Comentează știrea

Borat
23 noiembrie 2017
hmm

Dar cu podul de la Cora nu vrem sa mai amintim nimic ? Se apropie termenul de executie

Trecerea din domeniul public
23 noiembrie 2017
In domeniul privat al municipiului

Fagadau,urmasul lui Mazare,nu va potoliti.Va bateti joc de domeniul public,blestematilor.Aschia nu sare departe de trunchi.Va veni si vremea voastra.Sa nu duci grija.Va veni vremea cand veti dormi si voi,ca Mazare,veti dormi incaltati in bocanci si cu valiza de puscarias la usa.Iti plac catusele.Va ascundeti hotiile in spatele votului consilierilor.Fagadau,doar o sluga umila la talharii rosii.Huoo...!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5551 secunde