Consilierii locali, convocați de primarul Făgădău la ședință. Ce se votează

402
Consilierii locali, convocați de primarul Făgădău  la ședință.  Ce se votează - sedintaconsiliullocalconstanta12-1520780467.jpg

Articole de la același autor

Aleșii locali din Constanța se reunesc, astăzi, în cadrul unei ședințe extraordinare. Întâlnirea va avea loc, de la ora 15.00, în sala Remus Opreanu a Palatului Administrativ. Pe ordinea de zi se află un singur proiect de hotărâre ce vizează transmiterea imobilului situat în municipiul Constanța, b-dul 1 Mai nr. 101, lot 1, din domeniul public al Municipiului Constanța în domeniul public al statului, în vederea transmiterii în administrarea Ministerului Apărării Naționale. Potrivit proiectului de hotărâre, după preluare, imobilul se va utiliza de Ministerul Apărării Naționale în vederea funcționării Colegiului Național Militar "Alexandru Ioan Cuza".

După votarea proiectului, predarea-preluarea imobilului se va face pe bază de protocol încheiat între părțile interesate, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a Hotărârii Guvernului de dare a imobilului în administrarea Ministerului Apărării Naționale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2765 secunde