Consilierii locali au stabilit zonele de picnic din Medgidia

186
Consilierii locali  au stabilit zonele  de picnic din Medgidia - consilieriilocaliaustabilit-1403887819.jpg

Articole de la același autor

Aleșii locali din Medgidia au participat la ședința ordinară a acestei luni, pe ordinea de zi fiind 11 proiecte de hotărâre, care au întrunit în totalitate cvorumul necesar pentru a fi admise.

La primele puncte, consilierii locali au votat încetarea de drept a mandatului de consilier local al lui Ibram Chenan și declararea ca vacant a locului de consilier al PDL, precum și validarea mandatului de consilier local al primului supleant, în persoana Lucreției Răileanu. Validarea mandatului a fost urmată de depunerea jurământului de consilier.

Următorul proiect pe ordinea de zi a fost referitor la aprobarea stabilirii zonelor care urmează a fi amenajate pentru desfășurarea activităților de picnic pe teritoriul Medgidiei. Astfel, grătarele pot fi organizate doar în locurile speciale - Parcul 1 Mai, Parcul Nord - partea de vest și în zona Pătrățel, unde vor fi amenajate 14 grătare.

La punctele următoare au fost votate proiecte de hotărâre privind vânzarea, prin licitație publică a trei loturi de teren situate în Valea Dacilor, și a unui imobil teren situat pe strada Bucovinei din Medgidia pentru construire locuință.

Consilierii locali au aprobat și rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2014 al Spitalului Municipal ca urmare a diminuării fondurilor de la CJAS Constanța cu suma de 483.501 lei, conform Actului adițional nr.10 încheiat cu CJAS Constanța la data de 20.06.2014 precum și modificarea sumelor alocate din fondurile încheiate cu Direcția de Sănătate Publică Constanța.

Totodată, în cadrul ședinței s-a aprobat și repartizarea unei unități locative situată în bloc ANL, pe strada Vânătorilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Iunie 2014
Stire din Cultură-Educație : Lansare de carte la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.409 secunde