Consilierii județeni și-au dat girul pentru un nou împrumut

231
1
Consilierii județeni și-au dat girul pentru un nou împrumut - bani1357639829-1364248874.jpg
Consilierii județeni s-au reunit, ieri, într-o ședință extraordinară, în Aula Mare a Bibliotecii Județene "I.N. Roman" din Constanța. Pe ordinea de zi s-au aflat trei proiecte de hotărâri.

Primul dintre ele a făcut referire la aprobarea contractării unui împrumut în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului numărul 3/2013 privind reglementarea unor măsuri pentru reducerea unor arierate din economie, alte măsuri financiare, precum și modificarea unor acte normative.

Mai exact, a fost vorba despre un proiect de hotărâre privind aprobarea unui împrumut în valoare de maxim 3.133.818 lei pentru care și-au dat acordul 26 de consilieri din cei 30 prezenți. Diferența de patru voturi a reprezentat votul de abținere dat de consilierii PDL.

Noul credit vine după ce, în urmă cu o lună de zile, consilierii județeni au mai aprobat unul în valoare de maxim 18.084.045 lei, cu o maturitate de maximum cinci ani.

Deși, inițial, pe ordinea de zi se afla doar un singur proiect, ieri, au mai fost introduse încă două. Unul dintre ele a constat în aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli și a listei de investiții pe 2013 pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța. Cel de-al doilea a făcut referire la aprobarea rectificării bugetului județean pe anul curent. 

Comentează știrea

MIRUNA
26 martie 2013
acesta e primarul ales de pensionari,bunicii,strabunicii sau parintiii unora si de unii pomanagii si semianalfabeti

Noul credit vine după ce, în urmă cu o lună de zile, consilierii județeni au mai aprobat unul în valoare de maxim 18.084.045 lei, cu o maturitate de maximum cinci ani.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5269 secunde