Consilierii județeni se reunesc în ședință. Ce proiecte vor discuta și vota

300
1
Consilierii județeni se reunesc  în ședință. Ce proiecte vor discuta și vota - sedintaconsiliuljudetean7-1492792034.jpg

Articole de la același autor

Consilierii județeni se reunesc, săptămâna viitoare, în cadrul ședinței ordinare a lunii aprilie. Mai exact, întâlnirea va avea loc, vineri, de la ora 13.00, în sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ. 


Pe ordinea de zi se află 21 de proiecte de hotărâri, două dintre acestea vizând trecerea unor bunuri imobile din proprietatea publică a județului Constanța în proprietatea publică a unităților administrativ-teritoriale Eforie și Medgidia. 


Alte două proiecte ce vor fi discutate de aleșii județeni fac referire la aprobarea atribuirii unor licențe de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale. Practic, este vorba de două firme private, SC Flaviu Transcom SRL și SC Stevans Impex Service SRL, ce asigură transportul muncitorilor de la locul de muncă la domiciliu. 


Tot în cadrul ședinței de vineri, consilierii județeni vor aproba proiectul de hotărâre ce vizează darea în folosință gratuită Inspectoratului Școlar Județean Constanța a Sălii de Expoziție a Pavilionului Expozițional Constanța, în perioada 18-19 mai 2017, pentru desfășurarea "Târgului Ofertelor Educaționale". 


În plus, aleșii județeni vor discuta și despre aprobarea organizării evenimentului "Festivalul Berii - Ediția 2017", de către Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada". La acest eveniment, vor fi prezenți cei mai renumiți producători de bere, cu peste 36 de sortimente. 


În acest context, urmează ca în fiecare seară a festivalului să aibă loc spectacole susținute de diverse formații și cântăreți în vogă. 


v v v 


Nici cetățenii care se află în situații deosebite și au solicitat ajutor Consiliului Județean Constanța nu au fost uitați, astfel că trei familii vor primi ajutoare financiare pentru a asigura tratamente medicale copiilor bolnavi pe care îi au. 


În altă ordine de idei, trei dintre proiectele aflate pe ordinea de zi sunt așteptate cu interes de primarii din județ, deoarece acestea fac referire la repartizarea pe unități administrativ teritoriale a procentului de 20% din sume defalcate din cota de 18,5% din impozitul pe venit pentru achitarea arieratelor, susținerea programelor de dezvoltare locală și pentru susținerea proiectelor de infrastructură, care necesită cofinanțare locală, pe anul 2017. 


De asemenea, tot în interesul localităților din județul Constanța se mai află și proiectul privind repartizarea pe unități administrativ teritoriale a procentului de 20% din sume defalcate din TVA pentru achitarea arieratelor, susținerea programelor de dezvoltare locală și pentru susținerea proiectelor de infrastructură, care necesită cofinanțare locală, pe anul 2017. 


Comentează știrea

Gigi
22 aprilie 2017
Vine ?

Si ,,putoarea'' blonda a clanului Brailoiu vine ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7983 secunde