Consilierii județeni, convocați la ultima ședință din acest an

159
Consilierii județeni, convocați  la ultima ședință din acest an - consilieriijudeteniconvocati3-1450195077.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Județean Constanța a fost convocat, vineri, 18 decembrie, de la ora 11.00, în sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ la ultima ședință din acest an. Pe ordinea de zi se află 25 de proiecte de hotărâri.

Avizarea Studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici aferenți "Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a S.C. RAJA S.A. Constanța în perioada 2014-2020" este primul proiect de pe ordinea de zi. Un alt proiect vizează aprobarea atribuirii licențelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale conform Legii serviciilor de transport public local nr.92/2007. Totodată, consilierii vor aproba consumul lunar de carburanți pentru autoturismele ce deservesc parcul auto al Consiliului Județean Constanța și ale instituțiilor în subordinea sau sub autoritatea acestuia.

Printre altele, în cadrul întâlnirii se vor aproba și rectifica bugetele de venituri și cheltuieli pe anul 2015 ale mai multor instituții aflate în subordinea CJC. Modificarea Programului cu obiectivele și lucrările de drumuri pe anul 2015 finanțate din bugetul Consiliului Județean Constanța este o altă temă ce va fi luată în discuție. De asemenea, consilierii vor aproba tarifele cotelor și coeficienților

ce vor fi utilizați de RAJDP Constanța pentru serviciile și lucrările ce vor fi executate în anul 2016 pentru Consiliul Județean Constanța. Și nu în ultimul rând, aleșii trebuie să stabilească valoarea taxelor speciale pentru anul viitor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Decembrie 2015
Stire din Social : 14 ore fără apă rece, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.6551 secunde