Consilierii județeni, convocați în ședință. Ce proiecte se află pe ordinea de zi

1246
Consilierii județeni, convocați în ședință. Ce proiecte se află pe ordinea de zi - sedintaconsiliuljudetean13-1548781143.jpg
Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a convocat, astăzi, 30 ianuarie, consilierii județeni, în cadrul primei ședințe din acest an. Întâlnirea va avea loc de la ora 13.00, în sala "Remus Opreanu" din cadrul Palatului Administrativ. 


Pe ordinea de zi se află 26 de proiecte, printre care și cele care vizează acordarea titlurilor de cetățeni de onoare ai județului Constanța Doinei Păuleanu și Aureliei Lăpușan. De asemenea, aleșii vor vota proiectul de hotărâre privind desemnarea și validarea ca membri în cadrul Autorității Teritoriale de Ordine Publică Constanța a subprefectului Ionuț Done și a inspectorului șef împuternicit la comanda Inspectoratului de Jandarmi Județean "Mihail Kogălniceanu", lt. col. Daniel Mihai Ferencz.

Alte proiecte aflate pe ordinea de zi fac referire la aprobarea preluării unor bunuri imobile din domeniul public al localităților Constanța, Năvodari, Poarta Albă, Negru Vodă și Ostrov, în domeniul public al județului Constanța și aprobarea unui act adițional la contractul privind delegarea gestiunii serviciului de alimentare cu apă și de canalizare către SC RAJA SA. 


Totodată, mai există solicitări de preluare a unor bunuri imobile din domeniul public al localităților Băneasa, Nicolae Bălcescu, Medgidia în domeniul public al județului Constanța. 


Un alt proiect aflat pe ordinea de zi vizează aprobarea salariilor de bază aferente anului 2019 pentru personalul din aparatul de specialitate al Consiliului Județean Constanța.

În plus, alte trei proiecte fac referire la închiderea Complexelor de Servicii Comunitare Cristina, Delfinul și Orizont și a acordului de parteneriat cu județul Constanța, a bugetelor proiectelor, cheltuielilor conexe ce pot apărea și a cofinanțării acestora de către CJC.

XXX

Consilierii județeni vor mai aproba proiectele referitoare la modificarea structurii organizatorice a Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" Constanța, organizarea rețelei școlare de învățământ liceal și special postliceal din județul Constanța, pentru anul școlar 2019-2020, aprobarea comisiei de organizare și desfășurare a evaluării anuale a managerului Teatrului de Stat Constanța, pentru anul 2018. 


Pe de altă parte, rămâne de văzut dacă liberalii vor fi de acord să cedeze gratuit un spațiu care le aparține pentru ca actorii de la Teatrul de Stat să-și desfășoare activitatea, deoarece, la inițiativa vicepreședintelui CJC, Claudiu Palaz, pe ordinea de zi se află și proiectul privind aprobarea solicitării Consiliului Județean Constanța către Partidul Național Liberal, filiala Constanța, de a acorda în folosință gratuită spațiul din municipiul Constanța, strada Ion Lahovari nr. 2A, către Teatrul de Stat Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5268 secunde