Consilierii din Medgidia stabilesc taxele și impozitele pentru 2018

200
Consilierii  din Medgidia stabilesc taxele  și impozitele  pentru 2018 - medgidiasedintacl-1500994893.jpg

Articole de la același autor

Aleșii locali din Medgidia se reunesc, astăzi, în cadrul ședinței ordinare a lunii iulie, întâlnirea urmând să aibă loc de la ora 17.00.

Potrivit convocatorului, pe ordinea de zi se află 13 proiecte de hotărâre inițiate de primarul sau viceprimarul localității.

Printre acestea se află și cel care vizează stabilirea impozitelor și taxelor locale, precum și a taxelor speciale pentru anul 2018. Un alt proiect are în vedere stabilirea salariilor de bază pentru funcțiile publice și contractuale din cadrul aparatului de specialitate al primarului și Poliției Locale Medgidia. De asemenea, pe ordinea de zi se află și proiectul ce face referire la darea în administrare a imobilelor, domeniul public al municipiului Medgidia în care își desfășoară activitatea unitățile de învățământ cu personalitate juridică din unitatea administrativ teritorială Medgidia. Tot în cadrul ședinței de astăzi, aleșii locali vor trebui să aprobe sau să respingă proiectul referitor la transmiterea din administrarea Consiliului Local al Municipiului Medgidia în administrarea S.C.RAJA S.A. Constanța a fântânii arteziene situată în Piațeta Decebal. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5551 secunde