Consilierii din Medgidia au aprobat rectificarea bugetului. Care este scopul

132
Consilierii din Medgidia au aprobat rectificarea bugetului. Care este scopul - medgidiasedintacl-1507209533.jpg
Aleșii locali din Medgidia au fost convocați, zilele trecute, în ședința extraordinară de îndată, pentru a analiza și vota proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local de venituri și cheltuieli al Municipiului Medgidia, pe anul 2017.

Proiectul a fost votat în unanimitate de către consilierii prezenți în sală. Potrivit reprezentanților administrației publice locale, rectificarea este necesară în vederea realizării proiectului "Sprijin pregătitor pentru elaborarea Strategiei de dezvoltare locală zona marginalizată Medgidia", în cadrul Programului Operațional Capital Uman (POCU) prin includerea în bugetul de dezvoltare a sumei de 220.738 lei cu TVA, din care 2.973 lei reprezintă cofinanțarea Unității Administrativ Teritoriale Medgidia.

"Contractul de finanțare nr. POCU 85/5/1/105472 a fost semnat la 30 august 2017 între MDRAPFE și UAT Medgidia având ca obiect implementarea proiectului mai sus menționat, ce se va derula pe o perioadă de șase luni. Obiectivul general al proiectului îl reprezintă reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială", se spune în comunicatul de presă transmis de Primăria Medgidia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0826 secunde