Consilierii de la PNL și PMP refuză să pună în executare o decizie judecătorească

965
Consilierii de la PNL și PMP refuză să pună în executare o decizie judecătorească - constantaromeorezeanu2-1509465273.jpg

Articole de la același autor

Consilierii de la PNL și PMP au părăsit, ieri, ședința Consiliului Local Municipal Constanța în momentul în care trebuiau să voteze un proiect de hotărâre ce viza punerea în aplicare a unei hotărâri judecătorești. Cum nu mai era cvorum, respectivul proiect de hotărâre nu a mai fost votat. 


Concret, era vorba despre punerea în executare a unei decizii a Tribunalului Constanța prin care fostul consilier local Romeo Rezeanu își recăpăta calitatea de ales local. 


Reinstalarea în funcție a lui Rezeanu era, practic, o simplă formalitate, numai că aleșii locali de la PNL și PMP au preferat să dea bir cu fugiții și să ignore, astfel, o decizie judecătorească, fapt care ridică mari semne de întrebare. Mai mult, este posibil ca cei care au plecat din sală, refuzând să pună în executare o hotărâre judecătorească, să se aleagă cu dosare penale. 


Reamintim că Romeo Rezeanu a devenit consilier local fiind ales pe lista PNL la alegerile locale de anul trecut. În urmă cu câteva luni, el a fost dat afară din Consiliul Local Constanța, după ce a fost exclus din PNL, pe motiv că a încălcat, în mod repetat, prevederile Codului Etic, ale Regulamentului și ale Statutului PNL. Același lucru s-a întâmplat și cu fostul său coleg, Horia Căliminte. 


Atât Romeo Rezeanu, cât și Horia Căliminte au atacat în instanță documentele prin care au rămas fără mandat. Drept urmare, magistrații au desființat ordinele fostului prefect, repunându-i pe cei doi în funcție.


Un proiect de hotărâre asemănător ar fi trebuit votat în Consiliul Local și pentru Horia Căliminte, numai că documentele care îl vizează pe acesta nu au ajuns încă la instituție.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9112 secunde