€ 4.7287
£ 5.3209
$ 4.1834

Mai multe ştiri online:

Consilierii de la Medgidia, vot favorabil pentru înființarea unui centru de zi

Ştire online publicată Sâmbătă, 27 Ianuarie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Consilierii locali din Medgidia s-au reunit, zilele trecute, în cadrul unei ședințe extraordinare pentru a vota proiectul de hotărâre privind trecerea unor imobile din domeniul public al UAT Medgidia și administrarea Consiliului Local Medgidia în domeniul public al Județului Constanța și în administrarea Consiliului Județean Constanța.

Astfel, imobilul teren în suprafață de 4.950 mp situat în strada Progresului FN va fi pus la dispoziție în scopul construirii a două case tip familial, iar imobilul din strada Theodor Aman, nr. 44 - lot 2, în scopul înființării unui centru de zi de recuperare.

Potrivit reprezentanților administrației publice locale, acestea sunt destinate copiilor care provin din centrele de plasament care urmează să fie închise.

Proiectul a fost aprobat în unanimitate de către consilierii prezenți în sală. Casele și centrul vor fi realizate în cadrul procesului de dezinstituționalizare a copiilor aflați în centre de plasament pentru asigurarea tranziției îngrijirii acestora în comunitate prin procesul POR – Axa prioritară 8, Obiectivul Specific 8.3 – Creșterea gradului de acoperire cu servicii sociale Operațiunea C grup vulnerabil: copii.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7241 secunde