Consilierii ALDE reclamă taxele și impozitele stabilite de Primăria Mangalia

299
1
Consilierii ALDE reclamă taxele și impozitele stabilite de Primăria Mangalia - aldeprimariamangalia5-1485448636.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții ALDE Mangalia au anunțat că aleșii locali Leonard Tănase, Nicolae Moroianu și Dragoș Bociog au depus la Primăria Mangalia o plângere prealabilă împotriva HCL 114/21.12.2016, hotărâre care stabilește taxele și impozitele aplicabile persoanelor fizice și juridice pentru anul 2017. 


"Deși în ședința de Consiliu Local am atras atenția că unele dintre aceste taxe sunt ilegal stabilite, fiind mai mari decât maximul prevăzut de Codul Fiscal, că nu s-au respectat procedurile legale cu privire la dezbaterea publică și la instituirea taxelor speciale, precum și multe alte greșeli, consilierii PNL (Sorin Andrei, Stan Linica, Nicoleta Griguță, Dumitru Filip, Dragoș Angelescu, Lucian Nichita, Valentin Ciuraru, Ali Leila și Ghiulserin Sali) și UNPR (Mihai Sorin și Oprea Dop) au votat cu lejeritate aceste taxe ilegale și mărite de la 50% până la 300% față de anul 2016. Am considerat necesar să atacăm aceste taxe ilegale și aberante, poate cele mai mari din țară, pentru că în forma adoptată blochează dezvoltarea economică a orașului și sărăcesc populația Mangaliei", se precizează în comunicatul ALDE. 


Comentează știrea

Victor
27 ianuarie 2017
Mangalia,pa!

Oricum populatia Mangaliei este saraca si de mult timp satula sa mai creada in revirimentul orasului. Tot mai multi se gandesc si efectiv cauta relocari,nativi mangalioti vor sa paraseasca orasul definitiv. Chiar asa,le ce bun sa ramai in Mangalia,ce present si ce naibii de viitor mai are orasul? Locuri de munca nu,siguranta pe strazi nu,starea generala psihosociala profund negativa, nimic cu privire la investitii serioase,inscavizare si idiotizarea celor care inca lucreaza la Daewoo,adica de ce ai ramane aici? Ca e marea frumoasa? O poti vizita in concediu,venind din alte orase mai sanatoase si mai aproape de civilizatie. Mariti taxele,poate asa goniti mai repede si pe cei inca indecisi.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2905 secunde