Conservatorii constănțeni nu s-au înghesuit să se întâlnească cu Mircea Banias

504
3
Conservatorii constănțeni nu s-au înghesuit să se întâlnească cu Mircea Banias - confpdlmirceabanias10-1333292636.jpg

Reprezentanții Organizației Municipale a Partidului Conservator Constanța au organizat, sâmbătă, începând cu ora 11.00, la sala de protocol a Casei de Cultură, o întâlnire care a fost prezidată de Filaret Sîntion, președinte PC al municipiului Constanța, și Liviu Kaiter, președinte executiv PC al municipiului Constanța.
Principalul subiect al întâlnirii a vizat stabilirea delegaților pentru Congresul din 7 aprilie. Totodată, întâlnirea viza raportul șefilor de zonă privind alegerile locale.
Proaspăt numit în funcție, după ce și-a dat demisia din PDL și s-a înscris în PC, la ședință a participat și senatorul Mircea Banias, președintele Organizației Județene a PC Constanța, pentru a cunoaște direct de la membrii de partid problemele cu care se confruntă. Cu toate acestea, conservatorii nu s-au îngrămădit la întâlnirea cu șeful de la județ, sala fiind mai mult goală.
"Conducerea PC nu a avut cu cine să dezbată ordinea de zi. Puțin peste 20 de membri ai filialei Constanța a PC, și aceștia doar din Biroul Politic, au reușit să ajungă la ședința la care urma să se discute despre situația partidului dinaintea alegerilor locale", susține gazetadenavodari.ro.
Membru al Uniunii Social Liberale, Partidul Conservator va urma la alegerile din iunie direcția stabilită prin protocol de USL. Conform calculelor, PC poate spera măcar la câte un post în Consiliul Local și în Consiliul Județean. Vor exista însă și localități unde PC va desemna candidat propriu.
În acest moment, filiala Constanța a Partidului Conservator numără 42 de organizații locale. Conducerea speră ca numărul acestora să crească până la alegerile din iunie.



Comentează știrea

Radu
1 aprilie 2012
Cu banias pc-ul nu o sa dea innainte

Credeati ca daca vine Banias o sa fie mare atractie????

Vomit liber
2 aprilie 2012
Slugi la tigan

Bai amaratilor, ați ajuns sa scrieti ce zic unii de la Navodari. Jurnaliști amarati! Nu mai aveți bani de benzina. Pana la casa de cultura puteți merge pe jos.

vasile
2 aprilie 2012
banias

normal sa nu participe.banias,traseist politic{4 partide} nu constitue un exemplu de urmat.in final va fi respins de membrii pc.nu are decat sa infiinteze un partid cu doi membrii:el si fratesau.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : Mircea Banias și-a dat demisia din PDL
Pagina a fost generata in 1.2214 secunde