Conducerea PNL se reunește azi la Palatul Parlamentului. Va fi stabilit modul de evaluare a filialelor

61
Conducerea PNL se reunește azi la Palatul Parlamentului. Va fi stabilit modul de evaluare a filialelor - ludovicorban25888900-1520759636.jpg
Consiliul Național al PNL și Biroul Politic Național al partidului se vor întruni duminică, la Palatul Parlamentului, pe ordinea de zi figurând și stabilirea unor criterii de evaluare a filialelor teritoriale ale liberalilor.

În cadrul Biroului Politic Național vor fi prezentate, potrivit unor surse liberale citate de Agerpres, obiectivele PNL pentru 2018, modelul planului de acțiuni și a criteriilor de evaluare a filialelor teritoriale și programe de training - "Caravana Liberală" - care vizează dezbateri organizate în filiale, atât pentru membri cât și pentru cei interesați, și susținute de profesori universitari, în special pe zona economică.

La Consiliul Național, care este unul ordinar, fiind convocat o dată la șase luni, conform Statutului PNL, va fi prezentat raportul de activitate al Biroului Executiv și al grupurilor parlamentare și, de asemenea, vor fi adoptate modelul de plan de acțiuni și criteriile de evaluare ale filialelor teritoriale. De asemenea, va fi adoptată o rezoluție privind strategia partidului de deschidere către societate, care vizează simplificarea procedurii de adeziune la PNL.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.7684 secunde