Comuna Siliștea se pregătește de sărbătoare

1222
Comuna Siliștea se pregătește de sărbătoare - silisteaziuacomunei-1470934294.jpg

Articole de la același autor

Primarul Mihai Soare, împreună cu aleșii locali, a pregătit cea de-a XIV-a ediție a "Zilelor Siliștei". Cu această ocazie, reprezentanții administrației publice locale le promit locuitorilor din Siliștea și Țepeș Vodă, că vor avea parte de spectacole, muzică bună și distracție pe măsură pe parcursul a două zile, respectiv, 13 si 14 august. 


Petrecerea va începe sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, în Parcul Tineretului Țepeș Vodă, unde va avea loc o discotecă în aer liber cu DJ Andrei, show de lumini și animatoare, pe parcurs fiind organizat și un concurs de Miss și Mister. 


Duminică, 14 august, tot de la ora 20.00, petrecerea va continua însă, de această dată, la Baza Sportivă Siliștea. Aici se va organiza un spec-tacol de muzică și dans realizat de Ansamblul Silișteanca și alți interpreți de muzică ușoară și populară. Petrecerea se va încheia cu un minunat foc de artificii. 


Luni, 15 august, în zi sfântă de sărbătoare, va avea loc hramul bisericii "Adormirea Maicii Domnului" din localitate. Astfel, după slujbă, de la ora 12.00, va avea loc o agapă creștină la Căminul Cultural din localitate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5979 secunde