Comuna Cumpăna, gazdă pentru o delegație din China

200
Comuna Cumpăna, gazdă pentru o delegație din China - cumpanadelegatiechina1-1497777929.jpg
Comuna Cumpăna a fost, recent, gazda unei delegații a Departamentului Internațional al Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez.


Delegația a fost întâmpinată de primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, viceprimarul Florin Neagu și alți reprezentanți ai administrației publice locale.


După un tur prin sediul Primăriei, pe parcursul căruia au aflat despre toate colaborările comunei Cumpăna cu localități și orașe din China, ministrul a semnat în Cartea de Onoare a comunei Cumpăna.


Printre altele, delegația chineză a vizitat Centrul de Asistență Socio-Medicală Cumpăna, campusul școlar dar și o pensiune din localitate. 


În cadrul întâlnirii, șefa administrației publice a lansat deja ideile antreprenoriale ce pot fi realizate alături de partenerii chinezi, iar acum așteaptă propuneri concrete din partea investitorilor.


"Ca și obiectiv economic, vizita are la bază dorința de înființare pe teritoriul comunei a unei sere de flori care să fie un bazin, nu doar pentru municipiul Constanța, ci pentru tot ceea ce înseamnă litoralul românesc. Este o activitate iubită nu numai de chinezi, ci și de noi, românii, și cred eu că este benefică, având în vedere dorința locuitorilor comunei Cumpăna de a înființa sere de flori și sere de legume", a spus primarul Mariana Gâju. 








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6961 secunde