Comisie de selecționare a documentelor arhivate, la Primăria Medgidia

193
1

Articole de la același autor

În cursul zilei de ieri, la Primăria municipiului Medgidia, a avut loc ședința privind desemnarea colectivului tehnic constituit pentru efectuarea lucrărilor de manipulare, ordonare și triere a fondului arhivistic în conformitate cu normele în vigoare. Acțiunea a avut loc ca urmare a incendiului din data de 20 februarie. 


Desemnarea colectivului tehnic constituit pentru remedierea, inventarierea și așezarea fondului arhivistic afectat urmare a incendiului de miercuri este format din 10 angajați din cadrul instituției, întreaga activitate fiind coordonată de Dumitru Mirică, administratorul public al Primăriei municipiului Medgidia. 


Comentează știrea

cetateanul
22 februarie 2013
"facatura"

Dar pana acum, ce a facut primaria, ce a facut primarul, ce a facut mister Mirica? De ce nu au luat masuri pana acum? Oare incendiul nu a fost cumva provocat, pentru a ascunde furtisagurile? Tare as mai vrea sa stiu ce documente au ars in arhiva!!!!! Ia ganditi-va dragilor, nu cumva este o "facatura"???!!!! Nu cumva se vrea stergerea unor urme?????? DNA, CRIMINALISTII.....ATENTIE!!!!!!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 20 Februarie 2013
Stire din Eveniment : Incendiu la Primăria Medgidia
Pagina a fost generata in 1.1422 secunde