Mai multe ştiri online:

Colegiul Prefectural se reunește în ședință. Ce teme se discută

Ştire online publicată Miercuri, 17 Aprilie 2019. Autor: Carmen MOCANU
Reprezentanții Colegiului Prefectural Constanța se reunesc, astăzi, de la ora 11.00, în cadrul unei ședințe la care vor participa reprezentanții mai multor deconcentrate din județ.

Ca și teme de discuție, pe ordinea de zi se află prezentarea măsurilor dispuse în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică pe perioada sărbătorilor pascale și a zilei de 1 mai. În plus, se va mai discuta despre supravegherea condițiilor de desfacere a produselor agroalimentare și pentru protecția stării de sănătate a populației în preajma acestor zile.

O altă temă vizează activitățile derulate pentru deschiderea sezonului estival 2019, mai exact, Comandamentul Litoral. Totodată, se va analiza situația centrelor de agrement și a bazelor sportive aflate în administrarea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, temă ce va fi prezentată de Mariana Solomon, director executiv al DJST Constanța.

Creșterea nivelului de înțelegere și conștientizare a oportunităților și contribuției economiei sociale la prevenirea și combaterea riscului de excluziune socială va fi prezentată de Gheorghe Bușu, directorul executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Constanța.

Potrivit reprezentanților Prefecturii Constanța, la final, se vor prezenta concluziile în urma aplicării protocolului de colaborare privind acțiunile de monitorizare a modului de respectare de către fermieri a bunelor condiții agricole și de mediu referitoare la arderea miriștilor și a resturilor vegetale pe teren arabil și la arderea pajiștilor permanente. Tema va fi prezentată de inspectorul șef Daniel Gheorghe Popa, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al Județului Constanța. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 20 mai Foto : Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București 37474 vizite, 0 comentarii Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București
Actual
vineri, 24 mai Foto : Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță 2266 vizite, 0 comentarii Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță
Politică
marti, 21 mai Foto : UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova 1922 vizite, 0 comentarii UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6864 secunde