Liviu Dragnea:

"Codul de etică și conduită nu a fost făcut să blocheze candidatura cuiva"

129

Articole de la același autor

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat, ieri, că elaborarea Codului de conduită și integritate al membrilor formațiunii nu a fost făcută ca să blocheze candidatura cuiva la alegeri. 


Liderul PSD a menționat, în cadrul unei emisiuni televizate, că respectivele criterii stipulate în acest cod sunt "de bun simț" și sunt menite să schimbe imaginea acestui partid în ochii electoratului. 


El a mai spus că aplicarea acestui cod este importantă pentru viitorul partidului și va face posibil ca niciun membru "să nu mai stea cu capul plecat în fața unor acuzații nefondate, legate de comunism sau de corupție". 


"Să nu credeți că zeci de oameni au muncit la acest cod ca să blocheze accesul cuiva anume. Nu blocăm pe nimeni. Eu sunt cel care am răspunderea pentru acest partid și pentru rezultatele pe care le va obține anul viitor, la alegeri. Pentru că e important ca fiecare candidat să se poată uita în ochii cetățenilor și să spună că nu e corupt și nu e comunist. Eu m-am săturat ca PSD și toți pesediștii să stea cu capul plecat că cineva le spune că au deasupra capului stafia comunismului. Nu mai vrem asta", a declarat Liviu Dragnea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6086 secunde