€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Clotilde Armand, de la USR-PLUS: „Constanța este un oraș în ruină“

Ştire online publicată Sâmbătă, 18 Mai 2019. Autor: Carmen MOCANU
Președintele Filialei județene USR Constanța, Remus Negoi, a organizat, vineri, în calitate de gazdă, o conferință de presă, invitat special fiind candidatul Alianței 2020 USR-PLUS la alegerile europarlamentare Clotilde Armand.
În cadrul întâlnirii cu presa, Clotilde Armand a vorbit despre obiectivele Alianței 2020 USR PLUS în Parlamentul European și, în mod special, despre faptul că își dorește o gestiune mai eficientă a fondurilor la nivel național.


În ceea ce privește infrastructura rutieră, ea a spus că se va cere sprijin tehnic european, sub forma unui program „Jaspers“ extins pentru infrastructură, pentru a susține redactarea caietelor de sarcini, pentru a avea reprezentanți în comisiile de evaluare, pentru a monitoriza studii pregătitoare și de fezabilitate,  dar și pentru a încuraja firmele puternice de supervizare să se implice în proiectele din România. 


Referitor la Constanța, Clotilde Armand a spus că acesta este cel mai bun exemplu al unui oraș „plin de corupție și subdezvoltat“. 


„Constanța este un oraș în ruină, plin de corupție și subdezvoltat iar România nu este o țară săracă, ci este o țară ținută în sărăcie, iar pentru a se schimba ceva este nevoie ca oamenii să iasă la vot“, a spus Clotilde Armand.    
Ulterior, candidata USR PLUS a fost pe faleza Cazinoului din Constanța, pentru discuții cu cetățenii. De aici, ea a plecat la Medgidia pentru o altă rundă de întâlniri cu locuitorii municipiului. 
Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6013 secunde