Claudiu Palaz vrea să-l tragă pe dreapta din CJC pe Sorin Mocianu, de la PNL

746
Claudiu Palaz vrea să-l tragă pe dreapta din CJC  pe Sorin Mocianu, de la PNL - claudiupalazvreasasorinmocianu-1544114421.jpg

Articole de la același autor

Președintele Partidului Mișcarea Populară Constanța, Claudiu Palaz, a depus, ieri, o solicitare către președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, pentru a iniția un proiect de hotărâre privind încetarea mandatului de consilier județean al liberalului Sorin Mocianu.

Motivul invocat de Claudiu Palaz pentru încetarea mandatului constă în faptul că Sorin Mocianu a absentat nemotivat la ultimele cinci ședințe ordinare ale Consiliului Județean Constanța.

"Conform prevederilor art. 9 alin. (2) lit. d din Legea nr. 393/2006 privind Statutul aleșilor locali, calitatea de consilier județean încetează de drept înainte de expirarea mandatului în situația în care consilierul județean absentează nemotivat de la mai mult de trei ședințe ordinare consecutive ale Consiliului Județean", a transmis Claudiu Palaz.

Sorin Mocianu nu a putut fi contactat pentru a-și exprima punctul de vedere. Sursele noastre au precizat că acesta s-ar afla de mai mult timp în Bali, o insulă mică din Indonezia, unde desfășoară diverse afaceri.

Liberalul Sorin Mocianu se află la al doilea mandat de consilier județean din partea PNL. Pe lângă activitatea politică, el este cunoscut ca administrator al pizzeriei Cin-Cin din piața Ovidiu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3604 secunde