CJC investește în drumurile județene din Constanța

340

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, și directorul RAJDP, Lucian Lungoci, s-au deplasat, recent, în zona de sud a județului pentru a verifica stadiul lucrărilor de reabilitare a covorului asfaltic pe anumite tronsoane.

"Drumul județean 391, care face legătura între localitățile Cobadin și Negrești, până la intersecția cu DJ 392, este finalizat sută la sută din punct de vedere al lucrărilor de reabilitare. Din fondurile exclusiv ale Consiliului Județean, cu ajutorul RAJDP, în numai 45 de zile am reușit să modernizăm infrastructura pe acest tronson de circulație. De asemenea, drumul județean 391, Mereni - Osmancea - Ciobănița, distrus de traficul greu din anii anteriori este, acum, reabilitat. Până în luna octombrie va fi finalizat în totalitate și DJ 392, pe tronsonul Amzacea - General Scărișoreanu - Dumbrăveni. Atât pentru mine, cât și pentru Lucian Lungoci, directorul RAJDP, modernizarea și reabilitarea infrastructurii rutiere în județul Constanța reprezintă proiecte prioritare", a declarat președintele Consilului Județean Constanța, Horia Țuțuianu.

El a mai adăugat că tronsoanele vizate în această deplasare sunt importante pentru locuitorii județului Constanța a căror deplasare era parțial restricționată din cauza drumurilor degradate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5302 secunde