CJC ar putea rămâne cu 200 de angajați

402
Vicepreședintele Consiliul Județean Constanța, Cristinel Dragomir, a declarat ieri că vor exista reduceri de personal și la nivelul instituției, conducerea CJC așteptând să primească cifrele exacte din partea Prefecturii Constanța.
Consiliul Județean Constanța trebuie să respecte prevederile OUG nr. 63/30.06.2010 pentru modificarea și completarea Legii 273/2006 privind finanțele publice locale, precum și pentru stabilirea unor măsuri financiare. Cristinel Dragomir a mai precizat că CJC și-a făcut o proiecție privind reducerile de personal și ar putea ajunge la 200 de angajați din 300. "Noi avem făcută o proiecție și pentru 170 de angajați, însă va trebui să vedem cum vom funcționa așa", a mai spus el.
Potrivit lui, în ordonanța de urgență nu au fost prevăzute criteriile de disponibilizare, însă, în funcție de noua organigramă, CJC își va stabili grila de selecție. În opinia sa, cea mai bună variantă ar fi ca angajații Consiliului Județean Constanța să susțină concursuri sau teste de competență.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8365 secunde