Circulația rutieră în Constanța, restricționată sâmbătă. Care sunt zonele vizate

3969
2
Circulația rutieră în Constanța, restricționată sâmbătă. Care  sunt zonele vizate - stradatraian-1497545074.jpg
Constănțenii și turiștii aflați în această perioadă pe litoral sunt așteptați să participe la evenimentul "Fortza ZU" ce va avea loc pe plaja Modern, sâmbătă, începând cu ora 16.00, într-o atmosferă incendiară, alături de cei mai renumiți artiști ai României.

Potrivit reprezentanților administrației publice locale, pentru realizarea accesului în condiții de siguranță a tuturor participanților la eveniment, circulația autovehiculelor către plaja Modern va fi restricționată și dirijată etapizat, în funcție de gradul de ocupare a locurilor de parcare existente, după cum urmează: Intersecția aleea Lebedei cu strada Remus Opreanu (intrarea în Portul Tomis), Poarta 1 - str. Thermele Romane (se va permite parcarea pe prima bandă de mers de la Poarta 1 către Poarta 2) și Poarta 2 - intersecția str. Traian cu strada Thermele Romane.

Cei care vor participa la eveniment sunt invitați să folosească parcările de la Poar-ta 1, Poarta 2, Judecătorie, Portul Tomis și spațiile de parcare adiacente zonei peninsulare.

Totodată, pentru a facilita accesul participanților la eveniment RATC va prelungi programul de transport până la ora 24.00 pe următoarele trasee astfel: Linia 2-43 cu patru autobuze (circulă la interval de 22 de minute), Linia 5-40 cu patru autobuze (circulă la interval de 22 de minute), Linia 44 cu trei autobuze (circulă la interval de 20 minute), Linia 48 cu trei autobuze (circulă la interval de 15 minute), Linia 51 cu două autobuze (circulă la interval de 22 minute), Linia 101C cu trei autobuze (circulă la interval de 20 minute) și Linia 102 cu patru autobuze (va circula la interval de 15 minute).

Evenimentul "Fortza ZU" va avea loc pe plaja Modern, iar intrarea va fi gratuită. Alături de Daniel Buzdugan și Mihai Morar, pe scenă vor fi: Carla’s Dreams, Delia, Andra, Inna, Randi, Jo, Grasu XXL, Guess Who, 3 Sud Est, Lidia Buble, Adrian Sînă, Alina Eremia, Lora, Irina Rimes, Raluka, Feli, Vescan, La Familia, Nicole Cherry, Ruby, Ami, The Motans, Fly Project, Andreea Bălan și Daniel Iordăchioaie. 

Comentează știrea

o
16 iunie 2017
pIa

Cine naiba asculta asemenea porcarii, 3 studenti, iordacoaie, nicole tzigoinen etc..

jj
16 iunie 2017
jj

forta zoo. mergeti bre acasa! nu va vrea nimeni

Pagina a fost generata in 0.4927 secunde