€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Circulația rutieră în Constanța, restricționată sâmbătă. Care sunt zonele vizate

Ştire online publicată Vineri, 16 Iunie 2017. Autor: Carmen MOCANU
Constănțenii și turiștii aflați în această perioadă pe litoral sunt așteptați să participe la evenimentul „Fortza ZU“ ce va avea loc pe plaja Modern, sâmbătă, începând cu ora 16.00, într-o atmosferă incendiară, alături de cei mai renumiți artiști ai României.

Potrivit reprezentanților administrației publice locale, pentru realizarea accesului în condiții de siguranță a tuturor participanților la eveniment, circulația autovehiculelor către plaja Modern va fi restricționată și dirijată etapizat, în funcție de gradul de ocupare a locurilor de parcare existente, după cum urmează: Intersecția aleea Lebedei cu strada Remus Opreanu (intrarea în Portul Tomis), Poarta 1 - str. Thermele Romane (se va permite parcarea pe prima bandă de mers de la Poarta 1 către Poarta 2) și Poarta 2 - intersecția str. Traian cu strada Thermele Romane.

Cei care vor participa la eveniment sunt invitați să folosească parcările de la Poar-ta 1, Poarta 2, Judecătorie, Portul Tomis și spațiile de parcare adiacente zonei peninsulare.

Totodată, pentru a facilita accesul participanților la eveniment RATC va prelungi programul de transport până la ora 24.00 pe următoarele trasee astfel: Linia 2-43 cu patru autobuze (circulă la interval de 22 de minute), Linia 5-40 cu patru autobuze (circulă la interval de 22 de minute), Linia 44 cu trei autobuze (circulă la interval de 20 minute), Linia 48 cu trei autobuze (circulă la interval de 15 minute), Linia 51 cu două autobuze (circulă la interval de 22 minute), Linia 101C cu trei autobuze (circulă la interval de 20 minute) și Linia 102 cu patru autobuze (va circula la interval de 15 minute).

Evenimentul „Fortza ZU” va avea loc pe plaja Modern, iar intrarea va fi gratuită. Alături de Daniel Buzdugan și Mihai Morar, pe scenă vor fi: Carla’s Dreams, Delia, Andra, Inna, Randi, Jo, Grasu XXL, Guess Who, 3 Sud Est, Lidia Buble, Adrian Sînă, Alina Eremia, Lora, Irina Rimes, Raluka, Feli, Vescan, La Familia, Nicole Cherry, Ruby, Ami, The Motans, Fly Project, Andreea Bălan și Daniel Iordăchioaie. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6367 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3876 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8602 secunde