€ 4.7584
£ 5.4956
$ 4.2306

Mai multe ştiri online:

Cioloș vrea să candideze la alegerile europarlamentare din 2019

Ştire online publicată Miercuri, 04 Aprilie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Fostul premier Dacian Cioloș a anunțat, ieri, că își dorește să candideze la alegerile europarlamentare din 2019. 


„Da, îmi doresc acest lucru. Am tot fost acuzat în ultima vreme că nu mi-am asumat până acum niciodată o candidatură și, în condițiile acestea, am spus că, dacă intru în politică, voi candida la primele alegeri, oricare ar fi ele. Deci, în măsura în care primele alegeri vor fi alegeri europarlamentare și, cu atât mai mult cu cât am o experiență pe domeniul acesta, dacă în partid vom considera că asta e o soluție bună și că pot să aduc un plus, voi candida. Dar și această candidatură o s-o integrăm într-o abordare mai largă, pentru că obiectivul nostru este ca, după alegerile parlamentare din 2020, să putem fi parte a guvernării, să putem forma un Guvern”, a declarat Dacian Cioloș, citat de Agerpres. 


Fostul premier a anunțat, la sfârșitul săptămânii trecute, că au fost depuse actele pentru înființarea partidului „Mișcarea România Împreună”.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3576 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2919 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1245 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Sport
miercuri, 17 aprilie Foto : Astăzi, HCDS - CSM București.  "Se poate deschide drumul către finală!" 921 vizite, 0 comentarii Astăzi, HCDS - CSM București. "Se poate deschide drumul către finală!"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6881 secunde