Cioloș: Lansăm un program-pilot pentru o masă caldă în școli

6193
1
Cioloș: Lansăm un program-pilot pentru o masă caldă în școli - ciolos3-1477475235.jpg

Articole de la același autor

Premierul Dacian Cioloș a anunțat, astăzi, că Guvernul va lansa un program-pilot prin care să fie introdusă o masă caldă în câteva unități de învățământ, subliniind că pentru reușita acestui proiect e nevoie și de implicare locală.

"Venim cu un program pilot care să permită acordarea unei mese calde sau a unui pachet alimentar în fiecare zi, la școală. Am ales câteva unități de învățământ, care sunt deocamdată în acest program pilot din zone geografice diferite, din medii sociale diferite tocmai pentru a vedea în ce fel putem face eficient acest program și dacă după acest an școlar, 2016-2017, acest proiect pilot confirmă. Obiectivul este ca el să fie lărgit apoi la nivelul întregii țări și să combinăm cumva și programul 'Fructe în școli' cu 'Laptele și cornul în școli', adăugând niște resurse financiare", a spus Cioloș, la începutul ședinței de Guvern, citat de Agerpres.

El a subliniat că este nevoie și de implicarea altor actori, precum autoritățile locale sau inspectoratele școlare, astfel încât programul să aibă succes.

Comentează știrea

cetatzean
3 decembrie 2016
constatare

Orice cuvant scos pe goarna ta, este o mare MINCIUNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ! Esti un mare MINCINOSSSSSSSSSSSSS ?! Zero in tot si-n toate ! Vrei ca sa faci ROMANIA, zeroul de la covrigul pe care ni l-ai dat noua romanilor, intr-un an de cand ne guvernatzi, incompetentzilorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ?!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 26 Octombrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Eveniment important în comuna Grădina
Pagina a fost generata in 1.0007 secunde