Mai multe ştiri online:

Cioloș: Din Platforma România 100 se va desprinde un partid politic

Ştire online publicată Duminică, 10 Decembrie 2017. Autor: Cuget Liber Online.
Dacian Cioloș a anunțat, în cadrul unei reuniuni a Platformei România 100, pe care o conduce, că din această structură se va desprinde un partid politic. "


"Se va desprinde un partid politic, suntem hotărâți să facem lucrul acesta. El trebuie să fie un proces natural, nu unul forțat. Vom fi gata să ne prezentăm la următoarele alegeri cu o ofertă politică, indiferent când vor avea ele loc", a anunțat Cioloș, citat de hotnews.ro.

Fostul premier a mai precizat că "nu vom acționa împotriva celor cu care împărtășim valori și principii comune, cu care împărțim același ADN. Vom fi deschiși colaborării cu cei cu care putem lucra. Nu avem de gând să ne batem cu cei alături de care trebuie să acționăm în perioadă următoare".Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8699 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.6576 secunde