Cine votează în Colegiul 4 Senat și ce ofertă electorală au locuitorii de acolo

358
1
Ziarul "Cuget Liber" vă prezintă structura fiecărui colegiu la Senat și Camera Deputaților. În acest fel, cetățenii cu drept de vot, vor afla cu exactitate candidații care intră în competiția electorală în colegiul din care fac parte. După ce, zilele trecute, a fost prezentată structura Colegiilor 1, 2 și 3 Senat, astăzi, o vom prezenta pe cea a ultimului colegiu din județul Constanța, respectiv, Colegiului 4 Senat.

Potrivit distribuirii, Colegiul 4 Senat cuprinde Colegiile 9 și 10 arondate Camerei Deputaților.

Astfel, fac parte din Colegiul uninominal nr. 9 cei care locuiesc în cartierele Palazu, Cireșica, Tic-Tac, Brotăcei, Anadolchioi, Stadion, Tăbăcărie, Faleză Nord și Tomis 2.

Din Colegiul uninominal nr. 10 fac parte cei care locuiesc în cartierele Badea Cîrțan, Casa de Cultură, Brotăcei, Tomis 1, Centru 2, Centru 1 și Peninsulă.

Așadar, cei care locuiesc în Colegiul 4 Senat vor avea de ales ca senator dintre următorii candidați: Mircea Banias (USL), Christian Gigi Chiru (ARD), Maria Stavrositu (PPDD) și Cornelia Enache (UDMR).

La Camera Deputaților, în Colegiul 9 candidează pentru funcția de deputat următorii: Remus Cernea (USL), Dănuț Culețu (ARD), Gheorghe Slabu (PPDD), Dumitru Bădrăgan (PER), Dumitru Inderjoschi (PRM) și Florin Daniel Toma (UDMR).

La Camera Deputaților, în Colegiul 10 candidează: Mădălin Voicu (USL), Florin Gheorghe (ARD), Nicoleta Ploscaru (PPDD), Viorel Ion (PER), Ion Cârnu (PRM) și Lorant Para (UDMR). 

Comentează știrea

constantean.
15 noiembrie 2012
mi se face rau....

banias? asta mai are tupeu sa iasa in lume dupa cat a furat? Ce sa mai zic de Chiru...alta lepra pusa pe furat...si tigan pe deasupra

Articole pe aceeași temă

Luni, 22 Octombrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Ponta taie din banii Senatului
Pagina a fost generata in 0.2322 secunde