Raluca Turcan, mesaj către colegii liberali:

"Cine preferă să doarmă, să absenteze sau să voteze cu PSD poate să ia altă cale"

170
1
Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan a criticat, recent, guvernele Grindeanu și Tudose și le-a transmis liberalilor că "cine preferă să doarmă, să absenteze sau să voteze cu PSD poate să ia altă cale".


"PNL are nevoie ca de aer acum de asumare publică constantă, fundamentată, clară și tranșantă la toate nivelurile. Doar așa putem răspunde la ceea ce așteaptă oamenii de la noi. Este evident pentru toată lumea că nu ai cum să câștigi politic, ca partid, prin absență sau prin tăcere! PSD ne oferă cea mai clară dovadă de sfidare a interesului național. Și pentru asta trebuie sancționat zi de zi, la toate nivelurile. Cine le trece cu vederea pesediștilor acțiunile toxice ajunge să fie catalogat automat complice la acțiunile ostile îndreptate împotriva PNL și a românilor. PNL poate fi liderul inteligent și puternic al dreptei. Ne trebuie concentrare și ne mai trebuie angajament, iar cine preferă să doarmă, să absenteze sau să voteze cu PSD poate să ia altă cale. Avem nevoie de mobilizare și să fim combativi. Tot timpul, fără pauze, fără ezitări. Aceasta e singura cale spre victorie a PNL", a spus Turcan, la Consiliul Național al PNL.


Pe de altă parte, Raluca Turcan a susținut că PSD este dezinteresat de dezvoltarea economică, iar în ceea ce privește apărarea singura miză pentru acest partid sunt achizițiile.


"Durata medie a mandatului de ministru PSD - două luni și jumătate. Asta este cea mai clară dovadă a prețului pe care-l pun pe economie, fonduri europene, apărare! Rezultatele se văd cu ochiul liber!", a spus prim-vicepreședintele PNL.


Ea a susținut că firmele în care apar acționari mai mulți miniștri nu au aplicat pentru plata defalcată a TVA, la fel și cele la care sunt acționari Călin Popescu-Tăriceanu și soția premierului Mihai Tudose.


Comentează știrea

MIHAI
10 octombrie 2017
PNL POATE FI , DAR NU ESTE

Raluca nu va putea darama zidurile PSD cu trambița . PNL poate fi liderul inteligent si puternic al dreptei , dar nu este si nici nu va fi atata timp cat actiunile PNL in opozitie fiind , nu va face dovada ca este si va fi mai eficient , mai competent decat PSD . Cu lozinci si afirmatii generale si atacuri superficiale la adresa PSD nu poti spera sa ajungi la putere , atata timp cat PSD a realizat performanta unica in lume , ca sa cresti in sondaje la peste 60% in timp ce face o politica dezastruoasa pentru țară . Pana si declaratiile fara fond ale liberalilor ajuta PSD . Ne intrebam de ce PNL nu poate sa faca opozitie constructiva , sa renunte la declaratii care nu spun nimic si sa prezinte cetatenilor un program simplu in care sa arate cum va proceda ca sa realizeze ceea ce PSD nu poate realiza . Ne referim la modernizare in toate domeniile , la investitii , la o prosperitate reala . PNL nu poate face asa ceva deoarece nu are cu cine si cu ce sa realizeze aceste obiective . Cat timp prosperitatea nu va fi obiectivul principal al partidelor ajunse la guvernare , totul va fi doar fatarnicie , demagogie si saracie . Prosperitatea nu se realizeaza cheltuing bugetul pe salarii , pensii si sinecuri , ci facand investitii care sa permita acordarea acestora pe baze reale la nivelul posibilitatilor statului . Liberalii n-au inteles sau nu stiu ce declara Ionel Bratianu : " guvernul il poate lua altii , dar puterea ne ramane noua " . Cu toate acestea , ca si astazi , liberalii si la fel celelalte partide n-au reusit sa transforme societatea romaneasca cat timp au avut puterea si sa realizeze prosperitatea .si dupa cum merg treburile nici nu vor reusi . Se poate spune ca , in sfarsit , romanii au guvernul pe care-l merita . Mai ramane sa ne punem intrebarea : chiar exista in Romania liberali si liberalism ? Incepand cu Crin Antonescu si terminand cu Chitac , nu gresim daca afirmam ca raspunsul este NU !

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Octombrie 2017
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.4896 secunde