Cine își dorește șefia PSD Constanța. Nicușor Constantinescu iese din calcule

998
2
Cine își dorește șefia PSD Constanța. Nicușor Constantinescu iese din calcule - psd-1434732523.jpg

Articole de la același autor

Cristinel Dragomir, secretarul executiv al PSD Constanța, a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că alegerile pentru desemnarea președintelui organizației județene a partidului vor avea loc mai devreme. Organizația PSD de la malul mării a primit o derogare de la centru pentru ca la data de 29 iunie să aibă loc aceste alegeri. Dragomir a afirmat că aceste alegeri au fost decalate pentru ca noua conducere să aibă timp să se pregătească de campania electorală. Scrutinul pentru șefia Organizației municipale va avea loc pe 27 iunie.

Referindu-se la o eventuală candidatură a lui Nicușor Constantinescu la șefia partidului, Cristinel Dragomir a afirmat că acesta nu poate candida din cauză că este suspendat până la noul Consiliu Județean, care se va alege la Conferința Județeană: "Din punctul nostru de vedere, Nicușor Constantinescu nu poate candida, e suspendat din partid! E imposibil, statutar vorbind." Mai mult, Comisia de validare este cea care poate aproba orice candidatură. Constantinescu va putea, dacă dorește, să participe la conferința din 29 iunie în calitate de invitat.

Până în prezent, pentru șefia PSD Constanța nu s-a înscris niciun candidat. Pretendenții la acest post își pot depune candidaturile inclusiv până în ziua alegerilor. Secretarul executiv al PSD Constanța a subliniat că nu-l interesează acest post: "În urma discuțiilor cu membrii partidului, aceștia ar opta fie pentru senatorul Nicolae Moga, șeful interimar al PSD, fie pentru Felix Stroe, membru în Biroul Permanent Județean."

El a spus, în schimb, că va candida pentru funcția de secretar executiv al partidului. Dragomir a mai adăugat că în 2016 nu dorește să candideze pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

Primarii care nu mai vor să candideze

Secretarul executiv al PSD Constanța a mai declarat, în cadrul conferinței de presă, că până în prezent, nimeni nu și-a exprimat intenția de a părăsi partidul. S-au finalizat alegerile locale ale PSD în 20 de localități din județ. În Organizația locală PSD Ovidiu urmează să fie organizate alegeri pe 23 iunie, la Băneasa pe 25 iunie, la Medgidia pe 26 iunie, iar la Năvodari pe 27 iunie. Potrivit lui Dragomir, primarii PSD de la Negru Vodă și Mircea Vodă nu mai doresc să candideze pentru un nou mandat.

Până în prezent pentru șefia Orga-nizației municipale a PSD și-a exprimat intenția de a candida actualul primar Decebal Făgădău. Încă nu și-a depus candidatura, dar termenul este până în ziua alegerilor. La rândul său, deputatul Mircea Titus Dobre, purtătorul de cuvânt al PSD Constanța, a precizat că va candida la aceste alegeri tot pentru funcția de vicepreședinte al Organizației Municipale a PSD Constanța. 

Comentează știrea

nelu
20 iunie 2015
Frigeeee

Toti se feresc ca dracul de tamiie numai Nicusor nu s-ar da la o parte daca ar putea cu gindul de pe urma la nu stiu ce minuni venite de la Bucuresti sau de la cetateni.

Sindbad
20 iunie 2015
Exercitiu de imaginatie

Pai daca C-tinescu iese din schema pesedeului, ia sa vedem ce se intampla... O data ce nu mai esti in carti, te uita toti, cu exceptia procurorilor. Deci, de aia trage cu dinti sa nu fie trecut pe tusa. In rest, la C-ta, se doarme bine, batista e pe tambal, ca bizonul este mituit, prostit, votand in functie de mocangeala primita. Schema verificata.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.94 secunde