Christian Gigi Chiru va candida la Primăria Constanța indiferent de decizia partidului

4948
26
Christian Gigi Chiru va candida la Primăria Constanța indiferent de decizia partidului - gigichiruprimariaconstantenilor4-1331671561.jpg

Articole de la același autor

Președintele PDL Constanța, Christian Gigi Chiru, va candida cu certitudine la fotoliul de primar al municipiului Constanța, dorindu-și cu orice preț să fie alături de constănțeni, indiferent de decizia luată de partidul din care face parte.

Primul pas pentru a putea candida a fost deja făcut, după cum a anunțat Christian Gigi Chiru în momentul în care a inaugurat sediul "Primăriei Constănțenilor". Mai exact, este vorba despre schimbarea cărții de identitate, unde are deja trecută mutația pe Con-stanța, deoarece, după cum se știe, Chiru are domiciliul în Eforie, deși stă mai mult prin Constanța.
Până în momentul de față, reprezentanții PDL nu au anunțat oficial candidatul partidului pentru fotoliul de primar al Constanței la ale-gerile locale din data de 10 iunie.
Pe de altă parte, în interiorul organizației de la Constanța există deja două candidaturi pentru această funcție, cea a președintelui Christian Gigi Chiru și cea a consilierului județean Mihai Petre. După o prietenie pe care mulți nu o vedeau cu ochi buni, Chiru și Petre au ajuns să fie "la cuțite", astfel că bătălia pentru candidatură este destul de mare, deși, teoretic, în urma unor sondaje, s-a stabilit că cele mai mari șanse din partea PDL le are Chiru.
Cu toate acestea, este posibil să apară și un al treilea candidat agreat de conducerea centrală, astfel că Gigi Chiru și-a luat toate măsurile de precauție și a dat de înțeles că, indiferent de situație, el va candida pentru Primăria Constanța.
"Mie îmi pasă cum arată cartierele Constanței, și arată lamentabil. Mie îmi pasă cum trăiesc oamenii, cum subzistă de fapt și i-am ascultat în ultimii ani plângându-se de toate lipsurile pentru care, se pare că nu găsim vinovați în Constanța. Eu, Chiru, afirm cu tărie, că și dacă partidul meu îmi va interzice să merg pe drumul pe care am pornit, nu o să mă opresc. Eu aparțin constănțenilor, nu partidului. Și gândurile mele bune se îndreaptă către constănțeni, împreună cu care trebuie să luptăm pentru a îndrepta multe lucruri greșite din ultimii 12 ani", a declarat Gigi Chiru.
Așadar, Chiru a lăsat să se înțeleagă că este hotărât să-și ducă proiectele începute mai departe cu voia sau fără voia partidului. Cu alte cuvinte, Chiru nu exclude o candidatură independentă dacă reprezentanții PDL de la Centru vor decide un alt candidat pentru Primăria Constanța, deși există asigurări că acest lucru nu se va întâmpla.

În altă ordine de idei, panourile montate prin orașul Constanța care reprezentau Fundația Umanitară "Christian Gigi Chiru" au dispărut peste noapte, pe motiv că ar avea tentă electorală.
În acest context, Chiru consideră că deja acesta este un semnal că actualul primar Radu Mazăre este speriat de a intra în competiție cu el.



Comentează știrea

26 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
80=170
14 martie 2012
Pidelacul

Jiji l`amorozo--hai sechetir,bre!!!!

sergiu
14 martie 2012
Si ce daca...

Cu panouri, sau fara...eu si familia mea , vom vota Chiru!

alex
14 martie 2012
se stie

Este clar vremea nazistului a apus,e clar ca se simte amenintat de CHIRU ,cu tot ce face el... noi vom vota cu GIGI CHIRU,e singurul care ne poate scapa de mafia care a pus stapanire pe oras.

Mambo
14 martie 2012
S A B O T A J

Cum ai ajuns șef, cum ți-a luat Dumnezeu mințile. Dacă candidezi , pierzi din prima și asta se numește sabotaj. Sabotezi partidul, sabotezi cetățenii onești din Constanța. Gașca de lingăi din jurul tău te încurajează să candidezi și dacă prin absurd câștigi se vor repede la ciolan ca șacalii. Singura soluție ca să scăpăm de mârlanul drogat sesist Mazăre , e găsirea unui candidat independent ,cunoscut de constănțeni, cinstit, gospodar și susținut de mai multe partide și în primul rând convingerea și atragerea pensionarilor (boșorogilor) să-l voteze. Altfel ei își vor vinde voturile mărlanului de Mazăre pentru un pachet cu alimente. Măi Chirule "trezeștete" până nu e prea târziu ! Dacă candidezi, sigur vei pierde.

eforie
14 martie 2012
primar

mai baiete tu nu ai fost in stare sa faci ceva pt eforie si faci un handel pt constanta -de cand te-ai vazut sef faci talente promiti ceva ce nu vei fi in stare- nici cu mazare nu mi-e rusine dar cu tine chiar mi-ar fi -tu umbli dupa putere nu te intereseaza cetatenii ai sa fim seriosi- la eforie conditeaza nasul tau jifcu faceti echipa buna ca a facu si ala ravagii la eforie la urbanism

c.neagoe
14 martie 2012
primar

In ce ma priveste , cel mai redutabil contracandidat al lui Mazare , este pana acum Gigi Chiru , caruia nu-i pot reprosa nimic , pina in prezent; mi-a placut explicatia modului cum ar fi cheltuit banii constantenilor .I-mi place si mai mult ca nu este prizonierul , nici sluga smerita a partidului sau.

un alegator
14 martie 2012
UN PRIMAR NOU

E bine sa mergem la vot si sa votam cu oricine NU CU MAZARE ! E bine sa mergem la vot si sa votam cu oricine NU CU MAZARE !Faptul ca oamenii lui mazare il injura pe domnul Chiru e de bine. Pentru prima data avem un contracandidat care ii deranjeaza.

mache
14 martie 2012
jijilic

...se si vede chiru la ciolan...

Marian
14 martie 2012
vin alegerile

eu as putea vota cu vecina de la etajul 3 ? e foarte chibzuita cu banii, face mancare buna, nu face galagie si e foarte curata. cred ca ar fi foarte buna ca primar.

Parerologul de Constanta
14 martie 2012
Candidații independenți,singura șansă a Constanței !

De acord cu Mambo! cu mai multe amendamente, bineînțeles ... Unu la mână,Chiru Gigi nu este locuitor al Constanței decât de câteva zile,el este locuitor al Eforiei și poate emite pretenții doar pt. Primăria din Eforie și acolo cu foarte,foarte multe ....În calitate de chiriaș al primăriei constănțenilor pe care a inventat+o la ceas de seară și ținând cont de mobilitatea excesivă pe care o manifestă pt. a se muta ,cu cățel și purcel în primăria constănțenilor,este de așteptat sa transforme această instituție intr+o adevărată menajerie...și ar fi păcat să scăpăm de dracu și să dam peste Tacsu...nici nu vă închipuiți ce sete și ce foame au în gât cei care vor ca cetățeanul Gigi să câștige ! Habar nu aveți cum plănuiesc să-și stingă această foame imensă de administrație cei care se chinuie de vreo 12 ani să-l învingă pe Mazăre... ! Doi la mână,deficitul imens de imagine pe care PDlul l-a acumulat în ultimii ani,face ca demersul cetățeanului Gigi și încurajările pretenarilor săi,inclusiv ale presei, să cadă într-un profund ridicol...iar timpul trece,alegerile se apropie iar constănțenii își pierd ,încet,încet.orice speranță că în orașul lor se va schimba ceva în bine după iunie care vine... Nimeni nu i-a ajutat pe cetățenii umiliți , batjocoriți și nemulțumiți de actuala guvernare să+și coaguleze și să-și unească eforturile pentru a putea schimba ceva în Constanța...dimpotrivă,presa abundă de detalii referitoare la munca titanică,electorală,pe care cetățeanul Gigi o depune pe altarul sacru al depedesificării și demazărizării Constanței...Este dureros,deoarece în presa constănțeană lucrează foarte mulți oameni inteligenți,atașați valorilor locale,democrației în general...Și este clar,fără nici un fel de dubiu,că presa are un rol important în a fi un vector de imagine incontestabil... așadar,problema candidaților independeți,uniți sub semnul unei ALIANȚE A CONSTĂNȚENILOR UMILIȚI;BATJOCORIȚI ȘI NEMULȚUMIȚI constituie ultima soluție ...zic și eu,așa, părerea mea...și am mai zis-o,de vreo 2 ani și ceva ...și o zic și în continuare...și o voi zice și reaminti și după alegeri fiindcă cred că va fi cazul...păcat,mare păcat,părerea mea...

26 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3947 secunde