Christian Gigi Chiru și-a făcut Primărie la Constanța

6793
24

Articole de la același autor

În prezența a aproximativ 100 de persoane, Christian Gigi Chiru a inaugurat, ieri, pe bulevardul Tomis, la numărul 30, la intrare în Zona Peninsulară, sediul "Primăriei Constănțenilor". Panglica de inaugurare a fost tăiată de Christian Gigi Chiru și fiul său, Nicolas.

Proiectul "Primăria Constănțenilor" se vrea o alternativă reală la actuala administrație locală care nu-și îndeplinește atribuțiile în favoarea cetățenilor. Cu acest prilej, s-a lansat un apel către toți locuitorii Constanței care au probleme sau sunt nemulțumiți de actuala administrație locală, că pot apela oricând la Primăria Constănțenilor, unde se vor ține audiențe și unde ușile vor fi mereu deschise pentru oamenii care au nevoie de ajutor.
Cu ocazia inaugurării sediului Primăriei Constănțenilor, Christian Gigi Chiru a declarat că orașul Constanța nu are capitala în stațiunea Mamaia.
"Capitala Constanței e aici, în Tomis, în Medeea, în Peninsulă, în KM 4-5, în toate zonele orașului. Constanța nu are capitala la Rio și nici în Papua", a spus Chiru.
La inaugurarea de ieri, Chiru a lăsat să se înțeleagă că, prin acest proiect, constănțenii au pentru prima dată o instituție a lor, unde politica rămâne obligatoriu la ușă. Aici se dorește a fi locul de întâlnire al tuturor oamenilor valoroși ai orașului, care au ceva de spus pentru a încerca astfel să sancționeze public derapajele actualei administrații locale. În același timp, aici se vor naște și propuneri care vin să ajute, să completeze toate proiectele edilitare sau de altă natură existente, în prezent, în Constanța.
"Vă spun din start, acesta nu este un proiect politic, politica rămâne la ușa pe care astăzi o deschidem. Încă din 2010, fundația care îmi poartă numele s-a implicat în numeroase proiecte umanitare, ajutând cele mai defavorizate categorii sociale și de vârstă. Astăzi, a sosit timpul să trecem la un alt nivel, să facem bine Constanței. Proiectul inaugurat astăzi este o continuare firească a acțiunilor Fundației Christian Gigi Chiru, de data aceasta cu finalitate practică, în folosul cetățeanului. Este motivul pentru care îi așteptăm pe toți locuitorii Constanței, indiferent de vârstă și etnie, să vină alături de noi, pentru a diversifica mesajul public al orașului", a mai precizat Chiru.

Gigi Chiru a menționat că proiectul "Primăria Constănțenilor" este unul la care se gândește de ceva timp, este o inițiativă privată, susținută din bani proprii, care dorește să implice oamenii valoroși ai orașului Constanța care au ceva de spus și vor să ajute creșterea spre mai bine a orașului.
"În ultimii 12 ani, constănțenilor li s-a spus, li s-a dictat mereu ce să facă, ce e bine pentru ei, ca și cum nu ar fi capabili să-și decidă singuri destinul. Astăzi, primarul constănțenilor, Christian Gigi Chiru, întoarce foaia - sunt aici ca să îi ascult pe oameni. Aici se pot lansa proiecte relevante pentru întregul oraș, lăsând la o parte iritarea pe care o poate stârni orice umbrelă politică. Eu, Christian Gigi Chiru, sunt aici să mă asigur că niciun partid nu va confisca ideile de construcție și dezvoltare a acestui oraș, pentru că îmi pasă de constănțeni. Îi invit aici și pe prieteni și pe adversari, pentru că oamenii cu caractere puternice știu cum să-și servească urbea. Dacă la 200 de metri mai în sus aveți o primărie care funcționează după principiile unei găști închise, aici, în Primăria Constănțenilor, lucrurile funcționează după dorințele și sufletul dumneavoastră", a mai spus Chiru celor prezenți la inaugurare.
La final, cei prezenți au putut vizita noul sediu al Primăriei Constănțenilor și s-au arătat încântați că vor avea unde să vină în audiențe și să-și spună necazurile, dar și să prezinte diverse proiecte legate de dezvoltarea orașului Constanța.



Comentează știrea

24 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Ela
11 martie 2012
Bravo lui Chiru

Vremea de samba a trecut, vremea de dat cu liana s-a terminat, vremea junglei la fel si a venit vremea sa be votam alt primar la Constanta si Adela va fi CHIRU

goe
12 martie 2012
las-o jos ca macane...

Nu tin nicidecum cu mazare,il vreau disparut in jungla...dar cine ma-sa e gigi chiru asta???si cu primaria lui???alt mazarean din lacrima? nici n au venit alegerile si taie panglici...greata,multa greata am...de personaje d astea imbecilizate...cu ochi de porcine...

Chira Chiralina
12 martie 2012
avem o noua primarie

Ca Mazare (si Porcusor)trebuie scosi din functii este necesar.Daca dl Chiru va fi ales primar o va decide electoratul.Doua precizari: nicio primarie din lume nu poate exista fara politica si nu poate functiona "dupa dorinte si suflet" ci doar dupa lege si posibilitati financiare.Avem nevoie de un primar gospodar,cinstit atat cat ii va permite partidul,clientela,neamurile si nu in ultimul rand sprijinul cetatenilor.Viitorul primar nu va rezista daca nu va scoate din primarie clica lui Mazare.

80=170
12 martie 2012
Umilitul de serviciu

Jiji l`amorozo,a dat-o in nebunie!!. Probabil ca asta,nu a consumat cafea maturata de prin porturi-prajita pe vapor-ambalata in diferite pungi si apoi cumparata de la bishnitzar(generic:de la simplu marinel ,la comandant de nava),de este asa de DobiBoK!!!

bravo CHIRU
12 martie 2012
ASTA DA

Imi place ce le face CHIRU psd-ilor,asta da lovitura sub centura pt adversar.Tare mi-ar placea sa le vad fetele smecherasilor psd,cred ca m-as distra copios pe seama lor.Felicitari CHIRU suntem alaturi de tine,scapa orasul de mafia Mazare- Constantinescu.

constantean
12 martie 2012
CHIRU primar

Esti cel mai tare adversar al lui Mazariche de pana acum,se vede ca vremea lui a apus,oricum omul nu mai e intreg la minte de la atatea prafuri.Trebuie sa plece,Constanta trebuie eliberata cat mai repede de mafia care a pus stapanire pe oras.Vom vota CHIRU cu ambele maini,numai sa scapam de afumat.

admirator
12 martie 2012
hahahaha!

bai, postacii lu' Mazare! Daca sunteti convinsi ca trebe alt primar, de ce nu ati propus altu in USL? Jos fascistu topaitor! Bravo Gigi! Pe ei, ca nu mai au gloante!

Relu
12 martie 2012
Il votez pe Chiru sa se care asta ca tine

Tocmai din cauza unora ca tine cu tupeu de borfas il voi vota pe Chiru, sa se termine odata cu Mazare si aroganta, Bafta Chiruleeeee

Răspuns la: Umilitul de serviciu
Adăugat de : 80=170, 12 martie 2012
Jiji l`amorozo,a dat-o in nebunie!!. Probabil ca asta,nu a consumat cafea maturata de prin porturi-prajita pe vapor-ambalata in diferite pungi si...
botezatu
12 martie 2012
demni urmasi...

nu era un club de poponari inainte, in cladirea aia ?:D

un constantean
12 martie 2012
pentru PDL

NU VOTAM UN TZIGAN ALBANEZ ! VREM SA SCHIMBAM GASCA HOATZA MAZARE-CONSTANTINESCU, DAR NU CU UN MACHIDON, FOST OSPATAR...... PDL.. VREM UN CANDIDAT ADEVARAT!

24 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Februarie 2012
Stire din Politică-Administrație : PDL Constanța invită la solidaritate
Pagina a fost generata in 1.1266 secunde