Războiul bikinilor continuă:

Chiru sare la gâtul lui Mazăre

3219
14

Articole de la același autor

Comportamentul lui Mazăre a fost din nou sancționat, atât de opinia publică, cât și de partidele politice și reprezentanții acestora la nivel național și local. Mai mult, decizia de duminică a edilului de a umple secția de votare cu "modeline" în bikini a fost criticată de majoritatea celor care au asistat la acest spectacol grotesc.

Se pare că nu toată lumea gustă acest tip de manifestații. Astfel, președintele PDL Constanța, Christian Gigi Chiru, a formulat o plângere penală la Inspectoratul Județean de Poliție împotriva primarului pentru comportamentul manifestat în ziua referendumului. Democrat-liberalii constănțeni, în frunte cu liderul lor, sunt de părere că "edilul samba" le-a impus celor 25 de fotomodele să participe la referendum. Pentru a-și susține demersul, membrii PDL își bazează acuzațiile chiar pe declarațiile lui Mazăre.
Pentru cei care nu sunt familiarizați cu "ieșirile din decor" ale primarului Constanței, reamintim că, duminică, în jurul orei 12.00, așa cum a promis, Mazăre s-a prezentat la secția de votare din incinta Cazinoului Mamaia cu "femeile" din dotare.
"Numai că astăzi defilarea este sub titulatura «ne distrăm și apoi votăm» și după defilarea de azi, după concertul de mâine al Jessie J, după cluburile din seara asta și de mâine noapte, duminică vor merge la vot și toate femeile mele, în bikini și cu buletinul la bikini", anunța Mazăre, sâmbătă în timpul unei defilări.
Edilul a fost însoțit de un grup de modele ale unei agenții de renume la nivel național și internațional, referitor la care Mazăre a făcut o serie de declarații "bombă".
Potrivit PDL, menționând că fetele "trebuie strunite puțin", și că după vot le va da "liber", Mazăre nu a făcut altceva decât să recunoască faptul că "participarea la vot a persoanelor anterior menționate se realizează exclusiv ca urmare a inițiativei acestuia, manifestat inclusiv sub forma impunerii prezenței la vot, fiind, astfel, rezultatul lipsei liberului exercițiu al dreptului la vot".
"În acest sens, urmează să fie avut în vedere faptul că domnul Radu Mazăre a declarat presei că persoanele mai sus menționate sunt aduse la vot prin grija sa, că nu au venit singure la vot pentru că (...) «trebuie strunite puțin» (…), că «buletinele le țin eu că aici nu sunt de capul lor» (…) și că «după vot le dau liber»", se arată în plângerea PDL.

Închisoare de la șase luni la cinci ani?
Concret, pedeliștii spun că Mazăre a încălcat astfel legile referendumului, solicită efectuarea unei cercetări și pedepsirea edi-lului, în cazul în care va fi găsit vinovat.
"La momentul analizei prezentei plângeri urmează să fie avute în vedere prevederile art. 52, alin. 1 din legea 3/2000, potrivit căruia împiedicarea prin orice mijloace a liberului exercițiu al dreptului de a participa la referendum se pedepsește cu închisoarea de la 6 luni la 5 ani și interzicerea unor drepturi. Apreciem că din conținutul declarațiilor domnului Radu Mazăre rezultă că în lipsa intervenției sale cele aproximativ 25 de persoane nu ar fi înțeles a participa la vot", explică reprezentanții PDL în continuarea comunicatului.

"Mazăre e un aventurier politic. Duce la vot tinere în costum de baie"
Traian Băsescu a declarat, du-minică noapte, la sediul de campanie, că a decis să nu participe la votul de duminică pentru a nu legitima prin votul său "umflarea" prezenței la referendum, dar și disprețul manifestat față de scrutin prin faptul că la vot au fost aduse "domnișoare în bikini".
"Decizia de a nu mă duce a avut la bază două evaluări. Prima a fost că tot timpul zilei am cerut electoratului să nu meargă la vot. În al doilea rând, mi-am spus că nu vreau să legitimez ceea ce știu că s-a făcut pentru umflarea prezenței, că nu vreau să legitimez un referendum la care un aventurier politic duce la vot tinere în costum de baie, că nu vreau să legitimez un dispreț atât de mare pentru referendum încât doamne și domnișoare merg la vot în bikini", a spus Băsescu.



Comentează știrea

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Liviu Chilian
31 iulie 2012
Rromarlania delenda est!

Pe acest site si pe Mediafx, am avertizat ca suprarealismul rromarlanesc uimeste omenirea. Unde vor sa ajunga Rromarlanii cu, mai mult decat evidenta, NEBUNIA-DEMENTA(inrairea morbida) lor; nebunie ce in limbajul de specialitate se numeste psihopat-sociopatie? "Adultilor" precum si acestui nebun-de-legat Mazare, nu le e mila de copii? Ce invata copiii de la dementul "ales" primarabiat de HOASHTELE(vechi cuvant romanesc pentru batrane INRAITE) kustendilimance? In traditita milenara romaneasca, BUNCII ii cresteau pe nepoti, in frumusetea arhicunoscuuta a spiritului romanesc!! Nu le RUSINE babelor kustendilimance ce, pentru un blid de terci, il voteaza pe criminalul-nebun Mazare, numai ca se le faca'n ciuda nepotilor!? Parasutele psihopate ce s'au lasat folosite de nebun, nu au parinti? Pe acest site am comentat ca in Rromarlania vegeteaza numai 13, cel mult 14 milioane de "adulti" cu drept de vot. Chiar atat de nebuni sunt cei din BEC? Imi amintesc ca se comenta astfel, inainte de recensamant: "Vom recenza, STRICT, numai populatia traitoare in granitele Rromarlaniei, la data recensamantului". Unde sunt inregistrati destaratii? Nimeni nu da o cifra exacta. Daca sunt trei milioane, de ce s'au amenjata puncte de votare ce au putut primi cel mult 200 000 de tranfugi? - Pe acest site am avertizat ca singura rezolvare la subiectul neverosimil "Sifiliticul si Spondilimanul", recte Mazare si Ciordescu, este executia acestor smintiti, de catre popor, printr'un Constantean curajos! http://www.ziare.com/victor-ponta/premier/ponta-in-romania-sunt-15-milioane-de-oameni-cu-drept-de-vot-1181670

Marius
31 iulie 2012
Ali Baba si cei 40 de hoti

Eforie este condusa de mafioti, iar Brailoiu este seful lor. Cea mai stralucitoare realizare a lui Brailoiu a fost distrugerea sistematica, an de an, a turismului din Eforie. Cea mai ridicola, nerusinata si nebuna actiune a lui Brailoiu in acest sens a fost taxa de parcare. Oriunde parcheaza un turist in Eforie, chiar si in locuri total neamenajate, e fortat de mafia lui Brailoiu sa plateasca taxa de parcare. Nicaieri in Romania nu se practica aceasta taxa criminala. Am vazut nenumarati turisti cum au plecat scirbiti cind hienele lui Brailoiu le-au cerut taxa de parcare. Taxa asta nu numai ca e foarte mare dar, in primul rind e extrem de OFENSATOARE PTR. CA E TILHARIE PE FATA.Aceasta taxa meschina reprezinta principala cauza a dezastrului pe care-l inregistreaza turismul si comertul in Eforie in ultimii ani. Mafiotii, in general, pot fi impartiti in doua categorii distincte: destepti si idioooti. Brailoiu nu face parte din prima categorie.

ath
31 iulie 2012
Nesimtitule !

In copilarie,prin anii '60,obisnuiam sa fac plaja la Eforie Nord.Intr-o zi,la intoarcere spre casa,am urcat in autobuz si nu mi-am pus camasa pe mine.Nesimtitule,coboara imediat din autobuz,au strigat toti calatorii la mine.Soferul revoltat a oprit autobuzul si m-a dat jos din masina.Ce obligatie am eu sa-ti suport transpiratia a strigat soferul. A fost una din lectiile dure pe care am invatat-o in copilarie.O tin minte toata viata.Pe Mazare l-am vazut ca a venit in slapi pana si la o inmormantare. El nu vrea sa invete nimic de la altii.Mai primarule si mai fetelor din poza,sa va spun eu de ce nu am votat.Ce obligatie am eu sa va suport mirosul nesimtirii voastre ?

un constantean
31 iulie 2012
Bataie de joc

Am inceput sa cred ca baiatul asta isi bate joc de noi in mod voit.Rade lumea de noi ca ne conduce un mascarici. A distrus tot in Constanta pana si mandria noastra .

De cât timp va fi nevoie pentru a merge pe stradă fără teama că am putea fi atacați în orice moment de maidanezi? Deși întrebarea este pe buzele majorității constănțenilor, un răspuns clar s-ar părea că nu va fi dat prea curând.
31 iulie 2012
De cât timp va fi nevoie pentru a merge pe stradă fără teama că am putea fi atacați în orice moment de maidanezi? Deși întrebarea este pe buzele majorității constănțenilor, un răspuns clar s-ar părea că nu va fi dat prea curând.

De cât timp va fi nevoie pentru a merge pe stradă fără teama că am putea fi atacați în orice moment de maidanezi? Deși întrebarea este pe buzele majorității constănțenilor, un răspuns clar s-ar părea că nu va fi dat prea curând.

relu
31 iulie 2012
Brailoiule, ne nenorocesti

Incontinuu vedem turisti care, cind vin sacalii tai sa le ceara taxa dementa de parcare, se intorc revoltati la masina, spun ca nu mai calca in viata lor in Eforie si pleaca in alta parte. Si CHIAR NU MAI VIN! Astazi omul poate sa plece unde vrea, inclusiv la bulgari, la turci, etc. Bai baiatule, tu esti constient ca marea noastra majoritate avem probleme cumplite financiare? Si tu ce faci, indepartezi turistii ca sa ne distrugi de tot?

Radu B
31 iulie 2012
Ceva nou sub soare ???

Gigi Chiru l-a dat in judecata pe Mazare si care e stirea ? Se stie ca Gigi Chiru da in judecata pe Mazare in fiecare zi, dar nimeni nu il da in judecata pe Gigi Chiru fiindca isi face institutii satelit, gen Primaria Constantenilor. Asteptam de la Gigi Chiru si Prefectura Constantenilor, Presedentia Constantenilor, Guvernul Constantenilor, Parlamentul Constantenilor si multe alte institutii satelit marca PDL :) Dar folosirea unei marci inregistrate la OSIM, a flacarii olimpice in lupta politica de ce nu e amendata de de Comitetul National Olimpic ? De ce nu au folosit o sapa a democratiei sau lingura de lemn ? De ce tocmai un simbol olimpic fara drepturi de autor ?

Mohamed & Jumail
31 iulie 2012
Mazare si arabii

Mazare fura impreuna cu arabi terenurile Constantei. Vilele si Complexul Rezidential Coral Beach din Mamaia sunt construite pe terenuri vandute de Mazare la pret de nimic. Bineinteles unele din vile sunt cadou pentru Tariceanu,Nastase, Agaton samd verificati actele si face-ti un articol.

Constanta
31 iulie 2012
Esti ca tont, nu-i asa?

Doua aspecte: 1) terenul de la Coral Beach NU APARTINE de Constanta, ci de Navodari. Acelasi statut ca Scoica Land. 2) a fost dat inainte ca Mazare sa ajunga primar in Constanta. Dar latrati, ca asa va indobitocit Basescu, jigodiilor!

Răspuns la: Mazare si arabii
Adăugat de : Mohamed & Jumail, 31 iulie 2012
Mazare fura impreuna cu arabi terenurile Constantei. Vilele si Complexul Rezidential Coral Beach din Mamaia sunt construite pe terenuri vandute de...
Constanta
31 iulie 2012
Chirule,

taman anuntara astia de la PDL ca te schimba de la sefia organizatiei. Hai, succesuri ;)

14 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6735 secunde