Chiru îi cheamă pe democrat liberalii constănțeni să-și aleagă candidatul la președinție

766
1
Chiru îi cheamă pe democrat liberalii constănțeni să-și aleagă candidatul la președinție - gigichiru55-1385572457.jpg

Articole de la același autor

Organizația Județeană Constanța a Partidului De-mocrat Liberal se reunește, astăzi, de la ora 17.30, la Casa de Cultură a Sin-dicatelor Constanța unde are loc prezentarea proiectului de țară al lui Cătălin Predoiu (primul-ministru al Guvernului alternativă și fost ministru al Justiției). Alături de el vor fi prezenți și alți lideri ai partidului. Totodată, la eveniment vor participa și alte personalități marcante constănțene.

"În mod democratic, onest, ținând cont de pă-rerea cetățenilor, de opinia celor care fac România să fie mândră și puternică, putem da, împreună, țării și orașului nostru, ceea ce merită cu adevărat", este apelul lansat de președintele PDL Constanța, senatorul Christian Gigi Chiru către democrat liberalii constănțeni.

În altă ordine de idei, sâmbătă, 30 noiembrie 2013, se organizează alegeri pentru desemnarea candidatului PDL la președinție. Astfel, membrii Partidului Democrat Liberal vor putea vota în șase secții de vot, în următoarele localități: Constanța, Mangalia, Cernavodă, Medgidia, Năvodari și Cobadin.

La scrutinul de sâmbătă sunt așteptați peste 5.000 de oameni care, în mod democratic și prin vot secret, pentru prima dată în țara noastră, vor alege candidatul partidului pentru Cotroceni. Secțiile de vot sunt organizate în sediile PDL din cele șase localități și vor fi deschise între orele 9.00-17.00. 

Comentează știrea

NECULITA DOBRE
28 noiembrie 2013
ATENTIE LA VOT

IDEAL AR FI CA LA VOT SA PARTICIPE NUMAI MEMBRI DE PARTID CU CARNETUL IN MANA, DACA NU...VA FI O MANARIE DE TOT RASUL, DEJA SUNT LISTE FACUTE IN MULTE LOCALITATI CU TOT FELUL DE INOPORTUNI SI NEAVENITI!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0863 secunde