CExN al PSD se reunește pentru a discuta situația lui Victor Ponta

178
CExN al PSD se reunește pentru a discuta situația lui Victor Ponta - cexponta2-1473439001.jpg

Articole de la același autor

Situația fostului premier Victor Ponta referitoare la o viitoare can-didatură la parlamentare va fi dis-cutată în ședința Comitetului Executiv Național (CExN) al PSD, care se va desfășura pe 15 și 16 septembrie, a anunțat președintele social-democraților, Liviu Dragnea.


În opinia sa, "Victor Ponta este un caz special", pentru că a fost premier și pentru că a făcut ca țara să se dezvolte mai mult decât în alte perioade post-decembriste. 


"Am hotărât convocarea Comitetului Executiv Național în 15 - 16 sep-tembrie, urmează să transmitem în zilele următoare și locația. Victor Ponta va fi unul dintre subiectele de la Comitetul Executiv. Este de nivelul CExN-ului. Dincolo de invitația publică pe care i-o fac va primi și o convocare personală, așa cum e firesc", a declarat Dragnea, la finalul Biroului Permanent Național al PSD. 


El a reiterat că poziția sa "de susținere fermă" față de Victor Ponta nu s-a schimbat. 


"În 15 - 16 septembrie, vom discuta aplicarea Codului de conduită al PSD pentru Ponta, pentru că totuși Victor Ponta este un caz special din punctul meu de vedere și Comitetul Executiv va trebui să ia o decizie. Punctul meu de vedere este că Victor Ponta trebuie să fie pe listele PSD pentru Parlament. Asta va decide Comitetul Executiv, eu nu sunt un dictator", a adău-gat liderul PSD.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 01 Septembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Rămâne Ponta la PSD?
Pagina a fost generata in 0.561 secunde