Centrul de Afaceri din Năvodari, finalizat până în vară

729
1
Centrul de Afaceri din Năvodari, finalizat până în vară - centrudeafacerinavodari-1452612854.jpg

Articole de la același autor

Consilierii locali din Nădodari au aprobat, la ultima ședință, un proiect de hotărâre prin care au stabilit ca Centrul de Afaceri care se construiește în localitate să fie finalizat până la data de 30 iunie 2016. Drept urmare, obiectivul a fost introdus în lista de investiții a acestui an. Totodată, aleșii locali au admis și valoarea estimată aprobată a sumelor necesare finalizării proiectului, care este de 12.190.799,66 lei inclusiv TVA.


Centrul de Afaceri se construiește pe terenul actualei Tabere de Copii, pe o suprafață de 16.440 mp. 


"Până la acest moment pot spune că investiția este realizată în proporție de 70%", a declarat viceprimarul orașului Năvodari, Florin Chelaru. 


Centrul de Afaceri va cuprinde zone dedicate birourilor, spații cu caracter socio-cultural, unde vor avea loc expoziții, spectacole, conferințe și alte manifestări și activități publice. Complexul va fi format din trei corpuri de clădiri, care vor cuprinde 38 de spații de birouri pentru firme, un amfiteatru, săli de expoziție, săli de conferință, toate echipate și utilate cu aparatură modernă. Pe lângă alte beneficii, prin realizarea proiectului se vor crea noi locuri de muncă. Astfel, minimum 154 de angajați vor ocupa locuri de muncă permanente în cadrul Centrului. În plus, zona din fața Centrului se va amenaja ca o platformă pavată care să poată găzdui eve-nimente în aer liber și alte manifestări exterioare ce necesită mulțimi de oameni. De asemenea, aleea principală ce străbate complexul va fi dotată cu mobilier urban specific și spații de odihnă, întreaga zonă urmând să fie prevăzută cu sisteme moderne de iluminat public. Centrul va dispune și de o parcare cu peste 100 de locuri în partea vestică a clădirii.


Comentează știrea

Proiect Mihaela
14 ianuarie 2016
Colaborare

Cautam colaboratori pentru publicare anunturi. Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi, in functie de abilitati. Cerinte: - necesar calculator - conexiune internet - rabdare - cunostinte minime PC - seriozitate - perseverenta - atentie la detalii Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Oferim si solicitam seriozitate! Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4869 secunde