Ce vrea să facă Leonard Orban cu fondurile europene

2672
Ce vrea să facă Leonard Orban cu fondurile europene - leonardorban40227900-1316636112.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Afacerilor Europene, Leo-nard Orban, a declarat, ieri, că, în următoarele două-trei luni, se va face o propunere privind transferul de fonduri europene către proiectele unde se pot cheltui banii, după ce va fi efectuată o analiză și se va primi acordul Comisiei Europene.
"O să propun realocarea fondurilor de la alte ministere, dar problema trebuie studiată atent și nu cu foarte multă întârziere, pentru că orice întârziere va ridica probleme. Această propunere va fi făcută în ideea să transferăm banii acolo unde se pot cheltui, pentru că este clar că pe anumite programe nu vor putea fi cheltuiți până la finele lui 2012 sau 2013. Deocamdată, se va face o analiză detaliată, o chestiune de două-trei luni, apoi va fi târziu și nu se va mai putea face acest transfer", a precizat Orban.
Acesta a mai spus că propunerea va fi de realocare de fonduri din arealul diferitelor programe, nu în cadrul aceluiași program, urmând ca această propunere să fie trimisă spre analiză Comisiei Europene.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3649 secunde