Ce vor păți primarii care refuză arborarea drapelului

168
2
Ce vor păți primarii care refuză arborarea drapelului - drapelromania890x395-1445522007.jpg

Articole de la același autor

Deputatul PSD Mircea Dușa, ministru al Apărării, a inițiat un proiect potrivit căruia mandatul unui primar va înceta de drept, înainte de termen, dacă refuză arborarea drapelului național sau purtarea eșarfei tricolore la solemnități, recepții, ceremonii publice și la celebrarea căsătoriilor.


Ministrul Apărării Mircea Dușa a apreciat, în expunerea de motive a proiectului de modificare a legii statutului aleșilor locali, că, în prezent, nearborarea drapelului național și refuzul primarului de a purta eșarfe tricolore sau purtarea unei eșarfe de alt model se sancționează cu amendă între 2.500 și 5.000 lei, dar măsura nu este suficientă. Astfel proiectul introduce sancțiunea încetării mandatului, dacă primarul refuză arborarea drapelului național, purtarea eșarfei tricolore la solemnități, recepții, ceremonii publice și la celebrarea căsătoriilor.



Comentează știrea

Cosmin
22 octombrie 2015
Cea mai solicitata oferta de lucru online!

Cea mai solicitata oferta de lucru online! Suntem in plina ascensiune si suntem cei mai cautati! Oferim celor interesati posibilitatea unei colaborari online, part-time, la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision. Cerem: cunostinte minime de navigare pe internet, de lucru cu fisiere pdf si word, de folosire a emailului. Sunt necesare calculator si conexiune la internet. Asiguram instruire gratuita si pas cu pas. Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara detalii la adresa de email: [email protected]

Radu
22 octombrie 2015
super tare!

Asa da,macar asa sa putem fi si noi mandri ca suntem romani,caci altfel oricum ne scuipam si ne bălăcarim intre noi mai rau ca tiganii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2431 secunde