Ce spune Victor Ponta despre o eventuală colaborare cu PSD

273
Ce spune Victor Ponta despre o eventuală colaborare cu PSD - cespunevictorponta-1553467160.jpg
Președintele PRO România, fostul premier Victor Ponta, afirmă că singura colaborare posibilă a partidului pe care-l reprezintă ar fi cu PSD, dar numai dacă social-democrații ar scăpa de Dragnea, Dăncilă, Vâlcov, Codrin Ștefănescu și toată gașca, în rest formațiunea sa nu e interesată de alianțe politice sau electorale.


"Dacă reușește PSD să scape de Dragnea, Dăncilă, Darius Vâlcov, Codrin Ștefănescu și toată gașca, sincer, da, eu cred că natural cu PSD putem să colaborăm, dar nu mai am speranțe. Dacă credeam că se poate schimba ceva din interior, rămâneam în PSD. N-am nicio speranță", a spus Victor Ponta, citat de Agerpres.
El a adăugat că nu se va mai întoarce niciodată în PSD, iar PRO România e proiectul său de maturitate.
Ponta a spus că PRO România nu va face alianțe politice sau electorale, dar ar putea susține anumite cauze politice alături de formațiuni din Opoziție.


"PRO România, ca mișcare politică de centru-stânga pro-europeană, mai modernă, cu oameni mai profesioniști, va obliga PSD să se schimbe, să renunțe la teleormanizare sau să dispară. USR va obliga PNL să iasă din amorțire, să se schimbe sau să dispară. În acest moment, PSD și PNL arată ca niște dinozauri politici, două partide care nu sunt în stare să se schimbe, să vină cu ceva nou", a adăugat Ponta.
Fostul premier a mai spus că adevărata miză a alegerilor din 26 mai, și o singură miză va fi cât de mult reușește să ia PRO România în raport de PSD.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7242 secunde