Ce spune ministrul Justiției despre o eventuală demisie

222
Ce spune ministrul Justiției despre o eventuală demisie - iordachedespredemisiedupamotiune-1486368984.jpg

Articole de la același autor

Florin Iordache a ajuns, în această dimineață, la sediul Ministerului Justiției. El a anunțat că va lansa în dezabere publică, în cursul acestei zile, un nou proiect de modificare a Codului Penal. Actul va fi publicat pe siteul instituției și va rămâne în dezbatere publică timp de 30 de zile, a precizat ministrul Justiției. Iordache își asumă, în continuare, modificările legislative pe care vrea să le facă și susține, din nou, că ele erau urgente.


"Am afirmat tot timpul și-mi asum că era necesară o ordonanță care să pună în concordanță deciziile de neconstituționalitate ale Curții Constituționale.


CCR a stabilit, acum două săptămâni, că mai sunt încă patru pevederi. În legea pe care eu o voi supune astăzi în dezbatere publică vor apărea și acele patru prevederi neconstituționale", a declarat Florin Iordache, în această dimineață, la TVR.


Florin Iordache a mai declarat că nu crede că va trece moțiunea de cenzură în Parlament împotriva Guvernului și a spus că își asumă, în continuare, modificările legislative pe care vrea să le facă și susține, din nou, că ele erau urgente.


"După ce va fi dezbătută și respinsă, cred eu, moțiunea de cenzură, voi avea o discuție cu premierul Grindeanu. În urma acestei discuții voi anunța decizia", a declarat Florin Iordache, luni dimineață, întrebat dacă va demisiona.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7044 secunde