Ce spune liderul PNL despre legea salarizării

242
3
Ce spune liderul PNL despre legea salarizării - ludovicorban2-1499024738.jpg
Președintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat că liberalii vor modifica Legea salarizării unice după ce vor ajungela putere întrucât salariile din sectorul public din actuala lege au fost stabilite "din burtă" și nu țin cont de evoluția situației economice a țării.


"O vom modifica. Cu siguranță. Sunt foarte multe critici pe care le am. Legea nu a rezolvat nici măcar problemele pe care s-au angajat să le rezolve cei care sunt azi la putere. Este o lege care creează mai mult haos și, mai devreme sau mai târziu, se va întâmpla exact ca la vechea lege a salarizării adoptată în 2010 - s-a prorogat intrarea în vigoare", a declarat Ludovic Orban potrivit News.ro.


El a explicat că sunt motive solide în favoarea amendării acestei legi.


"Unu, că nu este sustenabilă; doi, că nu poți stabili niște creșteri salariale din burtă fără niciun fel de criteriu sau analiză. De ce, de exemplu, pensiile cresc în funcție de creșterea economică și de rata inflației, iar salariile din sectorul public cresc din burtă? Dumnezeu știe ce se va întâmpla până în 2022 în economie. Ce face azi PSD va pune pe butuci economia țării", a spus președintele PNL.


Orban consideră că este nevoie și de stabilirea unui plafon al ponderii cheltuielilor de personal în bugetul de stat. "Funcționarii trebuie plătiți bine, dar trebuie plătiți cei care muncesc, care-și fac treaba și care au performanță în activitata lor, De asemenea, cheltuielile de personal în structura bugetului nu trebuie să depășească un procent stabilit", a conchis Orban.


Comentează știrea

Relu
3 iulie 2017
Aiurea !

Cea mai buna gluma este aia ca o sa ajungeti la putere ! Si , inca nu este toamna , sa se fi facut tulburelul ... Drept consecinta , consider ca latraul galben , care , cica , mai nou , aduce voturi , a tras si cateva linii cu Mazare si Corina , ca pe timpul USL-ului ...

Xxl
3 iulie 2017
Salarii

Eu as incepe cu salariile voastre de parlamentari.si deputati ... acolo trebuie aplicata performanta...

Cine
3 iulie 2017
Pentru Lătrăul șef al pnl-ului !

Să schimbe la legea salarizării, ce adică să schimbe la legea salarizării, să nu le mai dea oamenilor nici un salariu, că pdl-iștii= pnl-iștii de ieri și de azi, grija lor este ca salariile și pensiile românilor, să le ia ei, să mai dea și celor din afara României, prietenilor cu care au jefuit România, timp de 12 ani, adică din 2005, încă de pe timpul lui băsescu traian, fapt ce se continuă și în prezent, că doar nu ne conduce Johannis kw, ci tot båsescu traian, cu mâna lui mai lungă, Johannis kw, români,"nu fiți triști, că : båsescu traian și johannis kw sunt comuniști !"

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9638 secunde