Ce spune Gigi Chiru despre Consiliul Național al PSD

860
3
Ce spune Gigi Chiru despre Consiliul Național al PSD - gigichirusefpdlconstanta01dfc381-1384167682.jpg

Articole de la același autor

Președintele Organizației Județene Constanța a Parti-dului Democrat Liberal, Christian Gigi Chiru, a făcut, ieri, o declarație de presă referitoare la Consiliul Național PSD care a avut loc sâmbătă.

"Discursurile liderilor PSD, în afară de a ascunde lipsa de performanță a guvernului, ascund dorința arzătoare de a ajunge la puterea absolută, controlând toate instituțiile statului. Normalitatea despre care vorbește Victor Ponta, ori de câte ori are ocazia, înseamnă preluarea modelului mentorului său, Adrian Năstase, întorcând România în perioada 2000-2004, perioadă în care țara a fost împovărată, privatizată ca în codru, în care justiția a fost dominată de politic, o Românie a baronilor și o Românie în care legea era doar de partea prietenilor PSD. Normalitate și dreptate până la capăt în mintea celor de la PSD înseamnă corupție, taxe și impozite, justiție subjugată", a spus Chiru.

El a mai adăugat că, din punctul lui de vedere, românii vor vedea performanța guvernului când vor veni facturile la încălzire, când vor plăti facturile la electricitate, când vor vedea cum banii din portofel dispar și se duc pentru bugetul campaniei pregătite de PSD.

"Sunt de părere că, atâta timp cât liderii acestei țări aplaudă frenetic un pușcăriaș (eliberat condiționat), PSD-ul dă un semnal clar referitor la valorile și la morala pe care le protejează acest partid. Mai mult decât atât, PSD-ul își ascunde lipsa de performanță la guvernare, ascunde taxele și impozitele, majorarea prețului benzinei și gazelor, victimizându-l pe Adrian Năstase, ascunzându-se în spatele unui infractor pe care îl îmbracă în haina unei victime. Dacă cineva ar fi făcut privatizări cum a făcut-o mentorul lui Ponta, ar fi fost acuzat de înaltă trădare și în China ar fi fost împușcat, iar în America ar fi primit pedeapsă 200 de ani de puș-cărie", a mai spus Christian Gigi Chiru.

Democrat-liberalul a mai precizat că normal ar fi ca, într-o țară cu valori europene, pe scenă, în locul lui Năstase să se afle, aplaudați de toată lumea, oamenii cinstiți ai acestei țări, oamenii care muncesc și își câștigă cu greu traiul pentru a-și plăti întreținerea, pentru a plăti studiile copiilor lor sau pentru a-și lua medicamente.

Comentează știrea

Hanibal
11 noiembrie 2013
daca tacea,filozof ramanea

Dl Chiru , in calitatea sa presedinte al org.PDL Constanta face parte din partidul care s-a dovedit incapabil sa guverneze in folosul cetatenilor si care n-a avut curajul sa infrunte FMI si sa refuze taierea salariilor . PDL care acuza USL pe buna dreptate de tentativa de lovitura de stat nu a reusit , dupa doua legislaturi de guvernare sa faca ceva deosebit pentru a putea sa se bucure de sprijinul populatiei.In ceea ce priveste Consiliul national al PSD.Daca cei 10 ani ani la care se refera Ponta-copy in discursul sau au fost ani de distrugere , minciuna , abuzuri , ura si dezbinare , ce sa mai spunem de perioada Iliescu si Constantinescu , perioada de pace sociala , belsug , prosperitate , cand s-a ales praful de societatea si economia romaneasca sub inteleapta lor conducere si a politicilor FSN , PDSR , PSD , si a celorlalte partide complice la dezastru . Sa nu uitam geniala carcterizare facuta PSD - ului de catre Hasotti , caracterizare valabila intr-o mare masura si celorlalte partide : " PSD reprezinta tot ce poate fi mai perfid , malefic si ipocrit . Am acuzat si acuz PSD de tradarea interesului national , de atentat la democratie . PSD este un partid fara Dumnezeu , fara credinta , fara fara rusine , fara lege ". Si iata ca astazi traim incredibila perioada in care vinovatii principali de dezastrul Romaniei , pozeaza in salvatorii ei . Dar , raul , drama poporului roman nu consta in ceea ce au facut si fac partidele , ci in credulitatea , in miopia congenitala a majoritatii electoratului care se vrea in continuare prostita de politicianistii demagogi si ticalosi . Valoarea Consiliului National PSD si a celor peste 4000 de baroni este data de prezenta puscariasului Nastase care , fara pic de jena si rusine , se vrea lider si social - democrat pe deasupra , mentorul celui mai mincinos si demagog al politicii romanesti din 1848 pana astazi.USL,ajunsa la putere datorita slabiciunii PDL nu da doi bani pe decalaratiile dlui Chiru.Ne-am saturat de vorbe.Ar fi cazul ca dl Chiru sa-si demonstreze capacitatea reducand la jumatate cheltuielile constantenilor pentru incalzire.

sion
11 noiembrie 2013
chiru primar

Chiru primarul Constantei

Răspuns la: daca tacea,filozof ramanea
Adăugat de : Hanibal, 11 noiembrie 2013
Dl Chiru , in calitatea sa presedinte al org.PDL Constanta face parte din partidul care s-a dovedit incapabil sa guverneze in folosul cetatenilor si...
Dany
11 noiembrie 2013
adevarat

Cu asa guvern suntem de rasul Europei,iar Ponta asta s-a transformat intr-un Iliescu mai mic,adica un comunist. Poate guvernarea PDL nu a fost cum a dorit poporul dar a luat cele mai bune masuri pt Romania altfel eram mai rau ca grecii. Iar pt Hanibal ,daca te-ai fi mobilizat la vot si nu ati mai fi votat orbeste un mascarici ,acum cu siguranta constantenii plateau mai putin la caldura.Ce sa -ti zic ,acum, tura urmatoare ,pana atunci deschideti ochii bine !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8053 secunde