Ce spune Dragnea despre moțiunea de cenzură

83
Ce spune Dragnea despre moțiunea de cenzură - liviudragnea-1464858994.jpg

Articole de la același autor

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat că o moțiune de cenzură la adresa Guvernului Cioloș nu este o opțiune la care să se renunțe total, dar este ultima opțiune, oportunitatea depunerii ei trebuind analizată cu multă atenție.


Dragnea a explicat că inițierea unei moțiuni de cenzură implică multă responsabilitate din partea PSD, pentru că deși este dorită de tot mai mulți cetățeni, poate duce la o situație de instabilitate și mai mare.


"Pe de o parte, moțiunea devine deja o discuție îndreptățită pentru că în toată țara crește dorința cetăților pentru a pleca acest guvern, din foarte multe motive: agricultură, sănătate, fonduri europene, mediu, transporturi, etc. Pe de altă parte, este și o mare responsabilitate din partea noastră. Eu ca președinte PSD nu-mi pot permite să vântur tot felul de scenarii înainte de a face o analiză sănătoasă, pentru că dacă în PSD eu am decis că acest guvern trebuie să pice, în momentul acela încep procedurile și pică. Și ajungem în etapa în care ajungem la Cotroceni, la președintele Klaus Iohannis, neavând nicio garanție că dumnealui va propune sau va desemna un guvern la propunerea noastră, riscând să ajungem într-o situație de instabilitate și mai mare, cu o propunere care vine în Parlament, care să nu fie votată de noi, cu un guvern cu atribuțiuni limitate cum spune domnul Tăriceanu, eventual și alegeri anticipate în preajma alegerilor la termen. Nu este o opțiune la care să se renunțe total, dar este ultima opțiune", a spus Dragnea, citat de Agerpres.


Liderul PSD a precizat că o decizie va fi luată după campania electorală pentru alegerile locale. "Încercăm să vedem după această campanie electorală, când ne putem așeza să analizăm pe îndelete dacă prejudiciile, necazurile, greșelile, actualului guvern sunt atât de mari încât trebuie să luăm această măsură. Numai după ce vorbesc cu toți colegii mei de partid și cu colegii din alianță atunci pot să anunț o decizie care va fi și decizia finală", a spus Dragnea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3734 secunde