Mai multe ştiri online:

Ce spune Dragnea despre demisie

Ştire online publicată Luni, 05 Noiembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că nu intenționează să demisioneze din funcții, deși este supus în fiecare zi tensiunilor, scrie digi24.ro

Nu demisionez „pentru a nu pune în pământ, pentru a nu bloca niște obiective majore pe care mi le-am asumat încă din 2016”, a spus Liviu Dragnea.

Președintele PSD a dat acest răspuns la o întrebare a unui jurnalist care a amintit de izbucnirile nervoase pe care le-a avut Dragnea săptămâna trecută.

Atunci, Dragnea a fost întrebat despre legea care permite persoanelor condamnate la închisoare să execute pedepsele la domiciliu.

„Și cu ce dracu mă ajută pe mine, ca să înțeleg și eu? Că totuși, m-am săturat!”, a fost replica lui Dragnea.

„Vorbiți cu haștagul, vorbiți cu Iohannis, să dea un decret să mă împuște mâine și de poimâine să puteți discuta ce se întâmplă în țara asta. Ați ajuns, oameni tineri, să susțineți securiștii, să susțineți abuzurile în România”, a mai spus Dragnea.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8695 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4050 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2781 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9185 secunde