Ce spune Decebal Făgădău despre creșterea taxelor și impozitelor locale, la Constanța

582
2
Ce spune Decebal Făgădău despre creșterea taxelor și impozitelor locale, la Constanța - taxa-1514455032.jpg

Articole recomandate

Primarul Decebal Făgădău a răspuns punctelor de vedere critice legate de proiectul de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2018. 


"Neaprobarea proiectului înseamnă aplicarea automată a prevederilor noului cod fiscal, iar eu nu-mi doresc ca cetățenii să aibă de suferit. Noi construim un buget diminuat față de anul precedent"




PMP are un amendament în legătură cu taxa de salubrizare. 


"Valoarea taxei ar trebui să crească la 5 lei, iar subvenția trebuie să fie diminuată. Totodată, avem nevoie de îmbunătățirea serviciilor de salubrizare" a precizat Alexandru Zabara, consilier PMP. Amendamentul a trecut cu 15 voturi pentru și 2 abțineri. 




Comentează știrea

nae
28 decembrie 2017
salarii ,salarii

pai de unde sa platesti soferul cu 5000,gardianul cu 6000,primarul cu 30000, din taxe si impozite ca doar are zabalosul de contribuabil care mai nou este incurajat sa mai plateasca si parcarea,adica sa blocheze un loc de parcare numai ca sa mai ia primaria un banut,aprobarea acestor noi biruri va accelera galopul inflatiei si ajungem iar in anii 90

anca
31 decembrie 2017
parerea mea nu conteaza

Bine ca se scumpesc toate...dar salariile raman aceleasi....dupa parerea domnilor consilieri din ce mai traim daca avem un salariu de 1500 lei pe luna?Dar se pare ca nu intereseaza pe nimeni din ce traim noi,important este sa se adune bani mai multi la buget...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9039 secunde