Ce spune Alina Gorghiu despre mineriadă

114
Ce spune Alina Gorghiu despre mineriadă - alinagorghiu7f8a9adae8-1445432058.jpg

Articole de la același autor

Copreședintele PNL Alina Gorghiu afirmă că aducerea celor vinovați pentru Mineriadă în fața Justiției reprezintă o reparație obligatorie într-un stat de drept.

"Mineriada din 1990 a umbrit începuturile democrației românești. Cunoașterea adevărului și aducerea în fața Justiției a celor vinovați pentru evenimentele tragice de atunci sunt reparații obligatorii într-un stat de drept și necesare — față de oamenii care au suferit atunci, dar și față de întreg poporul român. Oricât de târzie, recunoașterea crimelor îndreptate împotriva cetățeanului, a partidelor politice și a presei democratice trebuie să aibă loc într-o Românie democratică și europeană", a scris, miercuri, Alina Gorghiu pe Facebook.

Ea susține că PNL nu s-a îndreptat niciodată împotriva unei persoane, ci a luptat împotriva tuturor ideilor, doctrinelor și a ideologiilor care au cenzurat sau anulat o valoare fundamentală — libertatea.

"Evenimentele din 13-15 iunie au fost exemplul clasic al reacției împotriva conceptului de libertate și a libertăților cetățenești. Folosirea forței împotriva individului, a cetățeanului nu a fost și nu va fi niciodată acceptată de Partidul Național Liberal", conchide liderul PNL. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5311 secunde