Ultima ședință pe 2012

Ce proiecte vor vota consilierii municipali constănțeni

537
1
Ce proiecte vor vota consilierii municipali constănțeni - sedintaconsiliulocal-1355672766.jpg
Membrii Consiliului Municipal Constanța se întrunesc, astăzi, de la ora 12.00, la Hotel Malibu din Mamaia, în ședință, pentru a discuta și supune la vot cele 24 de proiecte aflate pe ordinea de zi. 


În primă fază, consilierii vor dezbate două proiecte privind rectificarea bugetului municipal pe 2012, precum și a bugetului RAEDPP. De asemenea, tot atunci vor fi stabilite taxele și impozitele pentru anul 2013. Cu privire la acest punct, reamintim că reprezentanții administrației locale au anunțat, vineri, într-o conferință de presă, că taxele și impozitele pe anul viitor vor fi la nivelul celor din 2012. Potrivit acestora, toate reglementările stabilite în anul 2012 rămân valabile, inclusiv bonificațiile acordate persoanelor care își achită integral datoriile față de primărie până la data de 31 martie.

Membrii CL Constanța vor supune la vot și lista asociațiilor și fundațiilor care vor primi subvenții de la bugetul local pentru anul 2013.

La propunerea consilierului PSD Răducu Popescu, pe ordinea de zi a ședinței se află un proiect de hotărâre privind completarea HCL nr. 335/2011 ce vizează transmiterea unor imobile aparținând domeniului public al municipiului Constanța, din administrarea RAEDPP Constanța în administrarea unităților de învățământ preuniversitar de stat. De asemenea, tot la inițiativa lui Popescu, astăzi, se va vota un proiect de hotărâre privind desem-narea reprezentanților Consiliului Local al municipiului Constanța în Consiliile de administrație și Comisiile pentru evaluarea și asigura-rea calității în unitățile de învățământ preuniversitar.

Consilierii constănțeni vor trebui să aprobe modificarea și completarea art. 1 din HCL 398/2009 privind aprobarea închirierii unor spații pentru un nou club pentru pensionari și un club pentru persoane cu handicap.

De asemenea, în ultima ședință pe anul 2012, s-ar putea încheia și "Acordul de Parte-neriat pentru organizarea de cursuri de înot și inițiere în salvare de la înec". Pe ordinea de zi, se află și un proiect de hotărâre privind aprobarea încetării delegării gestiunii sistemu-lui de iluminat public aflat în patrimoniul municipiului Constanța, precum și unul ce face referire la darea spre administrare către RAEDPP a racordului electric pentru "Alimen-tarea cu energie electrică (LES-0,49KV) afe-rent căminului de nefamiliști-C2, Constanța".

Membrii CL vor trebui să voteze și o serie de proiecte ce vizează dezmembrarea unor terenuri, în vederea înscrierii în Cartea Funciară, retragerea dreptului de administrare a RAEDPP asupra unor terenuri situate în municipiu, precum și privind transmiterea unor terenuri, din gestiunea delegată a SCIL Confort Urban SRL în administrarea municipiului Constanța. 


Comentează știrea

............
17 decembrie 2012
hotie pe fata

Membrii Consiliului Municipal Constanța se întrunesc, astăzi, de la ora 12.00, la Hotel Malibu din Mamaia la primarie nu puteau ? cati bani o da primaria pt sala hotelului dl mazare ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2914 secunde